INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

RAPID VIENA - FCSB. Andrei Ivan, schimb de replici cu un fotbalist de la FCSB: "Am văzut ce a zis despre mine!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2018 18:20

FCSB o înfruntă joi pe Rapid Viena în play-off-ul Europa League. Andrei Ivan (21 de ani) a prefațat înfruntarea cu vicecampioana României și i-a oferit o replică lui Mihai Bălașa. 

"M-am adaptat foarte bine aici, m-au primit excelent la Rapid Viena. Sunt bucuros că voi juca pentru acest club si sper ca mâine să facem un meci foarte bun şi să ne calificăm mai departe în grupele Europa League. Am jucat de foarte multe ori cu această echipă când jucam la Craiova. Avem şanse egale.

Am văzut meciul cu Hajduk Split, s-au calificat la limită, au dat gol în minutul 93. Au o experienţă mai mare decât noi în Europa League, însă nu cred că mai contează asta. Am văzut că au jucători tineri în echipă şi avem şansa noastră de a ne califica în Europa League", a declarat Andrei Ivan pentru TV Telekom Sport.

Schimb de replici cu Bălașa

Mihai Bălașa, fundașul celor de la FCSB, a trimis o săgeată către Andrei Ivan după calificarea dramatică în fața lui Hajduk Split (0-0, 2-1):  "Mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze".

Fostul atacant al celor de la CS U Craiova a dat astăzi replica: "Am văzut ce a zis despre mine după meciul cu Hajduk, după ce s-au calificat. Nu iau în seamă ce se vorbeşte despre mine. Îmi văd de drumul meu şi sper să le dovedesc în teren ce pot".

Vezi și: Nicolae Dică scoate asul din mânecă! Așa ar putea arăta primul "11" în meciul din Austria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează