INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA UEFA/ TRAGERE LA SORTI

Razbuna-i, Mutu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2007 00:00

Liderul Fiorentinei a cazut in grupa cu Elfsborg, care a eliminat-o pe Dinamo din Europa, ceilalti adversari fiind Villarreal, AEK si Mlada Boleslav. Daca Dinamo si Rapid au ratat calificarea in grupe, Cupa UEFA nu mai prezinta interes pentru romani decit prin "stranierii" ramasi in competitie. Adrian Mutu are ocazia sa-si razbune fostii colegi alb-rosii. Tragerea la sorti efectuata ieri la Nyon l-a repartizat cu Fiorentina alaturi de Elfsborg, pe care "Briliantul" o va intilni acasa pe 8 noiembrie. Tot pe teren propriu va juca Mutu cu cehii de la Mlada Boleslav (20 decembrie). Fiorentina va merge, in etapa intii, in vizita la Villarreal (25 octombrie) si apoi la AEK Atena (29 noiembrie), urmind sa stea in runda a 4-a.

Cosmin Contra a picat intr-o grupa in care poate merge mai departe cu Getafe, impreuna cu Anderlecht si cu Tottenham, celelalte doua echipe, mai slab cotate, fiind Hapoel Tel Aviv si Aalborg. "Gurita" debuteaza la Londra, cu Tottenham (25.10), apoi sta, iar in ultimele etape va intilni acasa pe Hapoel (29.11) si pe Anderlecht (19.12), iar in Danemarca, pe Aalborg (6.12)

O misiune foarte dificila de a ajunge in primavara o are Florin soava. Spartak Moscova a nimerit intr-o grupa infernala, infruntindu-le pe Leverkusen, Sparta Praga, Toulouse si Zurich. Asa cum pe hirtie par sa fie grupa A, in care joaca Nurnberg, "nasa" Rapidului, dar si grupa D.

GRUPA A

AZ Alkmaar
Zenit St. Petersburg
Everton
Nurnberg
Larissa

GRUPA B
Panathinaikos
Lokomotiv Moscova
Atletico Madrid
FC Copenhaga
Aberdeen

GRUPA C
Villarreal
AEK Atena
Fiorentina
Mlada Boleslav
Elfsborg

GRUPA D
FC Basel
Hamburg
Rennes
Dinamo Zagreb
Brann Bergen

GRUPA E
Bayer Leverkusen
Sparta Praga
Spartak Moscova
FC Toulouse
FC Zurich

GRUPA F

Bayern Munchen
Bolton
Braga
Steaua Rosie Belgrad
Aris Salonic

GRUPA G
Anderlecht
Tottenham
Getafe
Hapoel Tel Aviv
Aalborg

GRUPA H

Bordeaux
Austria Viena
Galatasaray
Panionios
Helsingborg

Cele cinci etape se vor disputa intre 25 octombrie si 20 decembrie, primele trei clasate in fiecare grupa calificindu-se in "16"-imi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează