INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Reghe nu s-a supus! Ce jucător surpriză apare pe lista trimisă la UEFA pentru meciurile din grupele EL

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 19:35

Steaua a stabilit lotul cu care va ataca grupele Europa League, una dintre marile surprize fiind includerea lui Tibi Bălan pe lista pentru duelurile cu Stuttgart, Molde şi Copenhaga. Bălan a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, care nu vrea să-l mai vadă în teren pe mijlocaş


Pe lîngă Bălan, Reghe l-a trecut şi pe Gabriel Matei, fundaşul dreapta care nu a evoluat nici un minut în acest sezon din cauza unei accidentări. Matei a fost preferat chiar lui Dumitraş, cel care a marcat un gol în returul cu Ekranas.

Lotul Stelei pentru grupele Europa League:

Portari: Răzvan Stanca, Ciprian Tătăruşanu

Fundaşi: Gabriel Matei, Lukasz Szukala, Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski, Novak Martinovici, Vlad Chiricheş, Paul Pîrvulescu

Mijlocaşi: Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Cristian Tănase, Andrei Prepeliţă, Iulian Roşu, Tiberiu Bălan, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa

Atacanţi: Mihai Costea, Raul Rusescu, Stefan Nikolici, Adi Rocha

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
blaustein
blaustein  •  05 Septembrie 2012, 12:12

Pacat pentru Dumitras. Nu e corect sa fie inclus Matei in locul sau, nici nu e refacut si care e predispus la accidentari si cand urca cu liftul. Adica, oricum daca presupunand ca Matei va intra 30 de secunde in vreun meci se va accidenta sigur pentru cel putin 2 luni. Cum sa-l bagi in locul lui Dumitras pe lista? Aici e mana lui MM 'tu-l in gura!

sorin1989
sorin1989  •  05 Septembrie 2012, 01:02

Cine e Gabriel Matei? Ca de toti am mai auzit dar asta nu stiu cine e.

gerula666
gerula666  •  05 Septembrie 2012, 00:41

Defilam cu astia in EL....la scor trecem de toti in grupe... chiar daca la final vom contoriza 6 infrangeri pe linie...si vom pleca acasa cu un sac de mingi..defilam cu astua ..weeee traiasca JIJI antrenorl si noua sa marioneta Reghencampf..

Vezi toate comentariile (28)
Comentează