INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, MÂINE, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf a vorbit despre meciul cu Villarreal: "Doar așa putem merge mai departe"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 20:02

Chiar dacă are probleme de lot și a adus la Villarreal doar 18 jucători, Laurențiu Reghecampf a venit la întâlnirea cu ziariștii zâmbitor, dar preocupat. A oftat adânc înainte să înceapă: "Pentru noi e un meci foarte important, am venit cu gândul să ne calificăm, să câștigăm, fiindcă e singura noastră șansă să mergem mai departe în Europa League."

...despre întârzierea sosirii la Castellon - "Nu a fost nicio surpriză, știam că vom avea o escală pe drum. Nu cred că jucătorii sunt obosiți."

...despre Villarreal - "Eu am în continuare aceeași părere, este o echipă foarte puternică. Joacă acasă, va avea sprijinul publicului, pentru noi va fi foarte dificil."

...despre tactică - "Vom încerca să jucăm în aşa fel încât să câștigăm. E foarte important să marcăm, să fim atenți când pierdem mingea."

...despre problemele de efectiv - "Popa s-a antrenat normal, Golubovici la fel, dar poartă acea mască și, dacă va fi nevoie, va juca cu ea."

...despre Tudorie - "Nu îmi mai puneți întrebări nepoliticoase. Am spus că este la echipa a doua pentru acel meci, dar are încrederea mea."

...despre șansele inițiale - "Pe hârtie, Villarreal era marea favorită, dar s-a văzut că a fost o grupă echilibrată. De aceea e frumos fotbalul, pentru că se poate întâmpla orice."

...despre suporteri - "E important să te susțină fanii, iar nouă ne place să jucăm pe stadioane pline."

...despre calificare - "În continuare cred că nu este o tragedie dacă nu ne-am califica. Trebuie să fim realiști, Villarreal este o echipă foarte puternică, cu rezultate fantastice și are avantajul că joacă acasă. Nu putem să venim aici și să spunem ce nu putem realiza. Vrem să ne calificăm, dar trebuie s-o demonstrăm pe teren!"


"Având în vedere miza acestui meci, e printre cele mai importante din cariera mea. Am încredere în colegi, vrem să câștigăm și să plecăm acasă cu o calificare" Florin Niță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
201.
201.  •  08 Decembrie 2016, 12:02
Postat de valentinn10 pe 08 Decembrie 2016, 11:08

Sssss , liniste , iauzi...FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI , hai ca se poate , scor : 2 - 3 .

:))))),asa se intampla cand ai mingea pe post de cap.Viseleleleleleeee...

valentinn10
valentinn10  •  08 Decembrie 2016, 11:08

Sssss , liniste , iauzi...FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI , hai ca se poate , scor : 2 - 3 .

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Decembrie 2016, 23:15
Postat de randoom_._ pe 07 Decembrie 2016, 22:45

ce ghinion teribil ca vilareal nu numai ca nu a batut osmalispor,dar a si pierdut cu turcii. daca batea vilareal pe osmalispor,cum era normal,Steaua acuma era calificata. practic,acolo a fost ghinionul curat.

DACA Fcsb batea acasa si in deplasare echipa de liga secunda din Elvetia ,acum era calificata , ghinion curat ! :))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează