INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - ARSENAL 3-1

RENNES - ARSENAL 3-1 // Ben Arfantastic! Hatem Ben Arfa, evoluție SCLIPITOARE contra lui Arsenal: „Am fost foarte motivat să joc împotriva lui Emery!”

Hatem Ben Arfa în Rennes - Arsenal 3-1 // FOTO: Reuters
Hatem Ben Arfa în Rennes - Arsenal 3-1 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2019 13:13

Hatem Ben Arfa, fostul elev de la PSG al antrenorului "tunarilor" Unai Emery, i-a condus pe bretoni la surpriza zilei în Europa League, Rennes- Arsenal 3-1 . "Am văzut acelaşi Emery foarte excitat şi am fost supermotivat", spune atacantul notat cu 8 de L'Equipe.

Rennes a produs marea surpriză a turului "optimilor" Europa League, revenind formidabil de la 0-1 cu Arsenal, ce a jucat în inferioritate din minutul 41. Eliminarea lui Papastathopoluos i-a dezlănţuit pe bretoni, conduşi în teren de un formidabil Ben Arfa.

Hatem a fost omul meciului, primind nota 8 în 'Equipe: "El a provocat primul cartonaş galben al fundaşului grec, a perforat axul «tunarilor», pe stânga, şi pe dreapta, a accelerat şi a aerisit jocul".

"Arsenal rămâne favorită"

Atacantul de 32 de ani în care Unay Emery nu a avut încredere la PSG s-a răzbunat joi: "Am revăzut acelaşi antrenor foarte excitat pe bancă, l-am privit din când în când şi chiar m-a făcut să râd puţin. Nu s-a schimbat deloc. Am fost supermotivat să luăm o opţiune importantă pentru calificare".

Tehnicianul Julien Stephan este mai circumspect: "În ciuda victoriei, Arsenal rămâne favorită pentru istorie şi experienţă". Iar Emery ştie că la Londra, fără Sokratis şi Lacazette, ambii suspendaţi, va fi complicat: "Sper însă ca suporterii să ne ajute".

Vezi și: VIDEO+FOTO » Seară spectaculoasă în Europa League: Arsenal învinsă clar de Rennes, Sevilla, egal acasă cu Sparta » Toate rezultatele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1999569720341602
Alexandra Stan  •  08 Martie 2019, 16:29

Superb jucator, nu au avut cum sa-l deposedeze decat prin fault . Se goleste fotbalul de asa "mingicari ". Sper sa-si dea seama Emery ce talent a dat la o parte la PSG.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează