INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Bogdan Mara, ceartă în direct cu Emil Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 00:19

CFR Cluj a câștigat cu emoții meciul cu Rennes, 1-0, din Europa League, deși francezii au avut doi jucători eliminați și un portar de 16 ani.

  • CFR Cluj are 6 puncte după 3 meciuri și e pe locul 2. Lider e Celtic cu 7 puncte 
  • CFR Cluj - Rennes se joacă pe 7 noiembrie, de la 19:55 
  • Vezi AICI clasamentul grupei E

După meci, Emil Grădinescu, comentatorul TV Telekom Sport, a criticat dur jocul prestat de echipa lui Dan Petrescu și s-a contract cu Bogdan Mara  directorul sportiv al clujenilor, prin telefon, în studioul Telekom: „Am arătat exact cum ne văd străinii, leneși, slabi etc”, a spus Grădinescu, înainte de intervenția oficialului. A urmat acest dialog:

Emil Grădinescu: „A fost un meci foarte slab. A fost rușinos!” 
Bogdan Mara: „Deci nu mai suntem mulțumiți cu încă 3 puncte obținute în Europa League? Noi suntem Barcleona sau Real Madrid din România? Să fim serioși! Victoriile sunt victorii! Aducem puncte pentru România. Dacă ne bătea cu 3-0, dar jucam frumos era mai bine? Îmi pare rău că am intrat în direct. Credeam că vreți să ne felicitați pentru calificare”  

Emil Grădinescu: „Tu ești mulțumit de joc?” 
Bogdan Mara: „Sunt 3 puncte obținute pe terenul lui Rennes” 

Emil Grădinescu: E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba. Sunt mulțumit»” 
Bogdan Mara: „Îmi pare rău că am intrat în direct. Nu știți să respectați valorile. Trebuie să felicitați băieții. Suntem singurii din Europa care reprezentăm cu România. Să fim serioși! Dacă dumneavoastră nu puteți să vă bucurați...” 

Emil Grădinescu: „Noi vorbim de meciul din această seară, nu de istoria României” 
Bogdan Mara: „Da, a fost un meci mai slab. Dar sunt 3 puncte mari. Ne-am atins obiectivul. Era mai bine dacă jucam frumos și pierdeam?” 

Emil Grădinescu: „V-ați făcut de râs, Bogdane” 
Bogdan Mara: „Credeam că vreți să ne felicitați! O seară bună” 

Emil Grădinescu: „Acum, va veni Petrescu să ne spună că s-a plictistit de câți bani și de câte trofee a câștigat. Rennes a avut un portar de 16 ani, care s-a plictist în poartă. Se vedea că nu are experiență și valoare. CFR Cluj nu s-a dus peste Rennes. Slavia a atacat cu Barcelona. Nu se poate să ai doi oameni în plus, contra unui portar vai de mama lui, și să joci în halul ăsta. Să tragi de timp și să nu ai ocazii”.

Emisiunea GSP LIVE după Rennes - CFR Cluj 0-1

„Sunt convins că Dan Petrescu va analiza și va discuta cu băieții. Explicația mea este că jucătorii au crezut că au câștigat meciul după al doilea roșu.

La câte ocazii am ratat în prima repriză, mi-era frică să nu se întoarcă jocul. Din păcate, așa a fost să fie, cu suspans până la final. 

Nu suntem mulțumiti de repriza secundă, nu știu de ce nu ne-am revenit, pentru că avem experiență. Rămânem cu această victorie pe terenul lui Rennes”
Bogdan Mara, la TV Digi Sport

Vezi și:

VIDEO + FOTO CFR, victorie cu ochii vineți! Repriză secundă PENIBILĂ: echipa lui Dan Petrescu, incapabilă să domine o adversară rămasă în 8 oameni de câmp

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (125)
1481084495321258
Nicolae Madalin-Marius  •  25 Octombrie 2019, 21:15

CFR Cluj e echipa momentului în Campionatul României și merită apreciată, dar cum e posibil ca echipa care a bătut pe Celtic in preliminariile Champions League sa ia bătaie de la Celtic in grupele Europa League și încă mai are un meci contra Celtic care poate decide calificarea sau eliminarea CFR-ului! Aici se va vedea cat de bun antrenor este Dan Petrescu!

mario_rdfe
mario_rdfe  •  25 Octombrie 2019, 19:30
Postat de juliusmad pe 25 Octombrie 2019, 13:08

:)))) aia au jucat în 9 oameni cu un portar de 16 ani. Ești penibil :)))

Bai voi chiar nu aveti pic de rusine ! auzi la el..il face pe ala penibil ! bai paranteze de ras..Cfr este in grupele europa, a eliminat celtic pe drum, iar in grupe a batut lazio din italia si rennes din franta. are sase puncte cu sanse mari de calificare. doua meciuri acasa si unul afara..si veniti voi, astia de la becali, sa radeti de ei ca nu au jucat spectaculos si ca a batut doar cu 1-0...nu au vrut sa riste..fii sigur ca daca era nevoie de gol..mai marcau ! bai, voi daca aveati rezultatele cfr ului in europa..si echipele batute de ei.stii ce era la gura voastra ..? era dezmat aici..noi nu mai puteam scrie, ca scriu doar europenii...incepeati ca doar steaua face romania mandra in europa..doar voi, doar voi..etc ! sa nu mai zic ce era la gura ciobanului sau a lui mm...Cfr isi face treaba in liniste...cu modestie. doar ca sunt multi *** de furie, de ciuda..cum e gradinescu. astia care au plans dupa dubla cu celtic, se vor tavali daca cfr trece de grupa asta INFERNALA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  25 Octombrie 2019, 16:11

Eu chiar nu inteleg situatia creata. Sunt curios daca in ziarele din Spania Barcelona a fost pusa la colt pentru cum a jucat cu Slavia daca tot vrem sa aducem in discutie acel meci. Nu conteaza daca joci bine sau prost. Conteaza sa castigi. La fel de bine cum nu conteaza daca in programul de munca ai muncit 8 ore sau doar 10 minute daca la finalul programului ai produs pentru firma la care lucrezi mai mult decat ala care a muncit mai mult dar fara rezultate. Adica orice patron o sa aprecieze mai mult pe cineva care a stat pe facebook 7 ore iar intr-o ora a castigat mai mult decat altul care a venit cu o ora inainte la program si de poamana.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează