INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Cifrele InStat sunt de partea celor de la Rennes, chiar dacă francezii au avut aproape o repriză doi oameni eliminați

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 15:48

CFR s-a impus, scor 1-0, în partida cu Rennes din grupele Europa League, grație golului marcat de Ciprian Deac (33 de ani, extremă dreapta) în minutul 9. Deși francezii au avut aproape o repriză dublu handicap, datele InStat arată că ardelenii au fost dominați la toate capitolele!

  • Vezi AICI clasamentul grupei E
  • CFR Cluj are 6 puncte după 3 meciuri și e pe locul 2. Lider e Celtic cu 7 puncte 
  • CFR Cluj - Rennes se joacă pe 7 noiembrie, de la 19:55 

Deac și Dan Petrescu au spus cam totul după meciul de la Rennes și mai ales despre repriza secundă, care a fost șocantă, CFR fiind dominată la mai toate capitolele de o echipă franceză care a avut, timp de 36 de minute, doi oameni mai puțin.

Am fost puțin penibili", a spus Deac, completat fiind de către Bursucul: „Nu știu dacă e o victorie meritată. Am avut noroc. Dacă jucăm așa în următoarele trei meciuri din Europa league, o să facem zero puncte și o să luăm 10 goluri".

Condusă permanent pe tabelă, după golul lui Deac, echipa lui Julien Stephan a fost nevoită să atace. Și a făcut-o, chiar și în dublă inferioritate. Pentru cineva care ar fi deschis televizorul în repriza secundă, fără să știe de eliminări, părea ceva absolut normal ca Rennes să domine, să caute egalarea. CFR a reușit până la urmă să conserve avantajul luat în startul partidei, dar cu mari emoții.  

Practic, Rennes a jucat tot meciul în inferioritate. Portarul Mendy a fost eliminat în minutul 5, Kamavinga în minutul 46. Abia în minutul 82 a fost eliminat și Susicide la CFR. Chiar și așa, la multe capitole, conform datelor InStat, francezii au fost superiori ardelenilor, mai ales la cifrele care au relevanță pentru jocul ofensiv.  

La unul dintre indicii InStat, coeficientul mentalității ofensive, Rennes are 5,5, iar CFR doar 3: „E un reper foarte important, un raport între acțiunile active de atac, posesie și controlul mingii. Coeficientul mai ridicat indică un stil mai vertical de joc, echipa trece mai des centrul terenului, are mai multe pase înainte și e interesată să ajungă cât mai repede la finalizare", a explicat un tehnician.  

Și la capitolul dueluri câștigate, al posesiei în jumătatea adversă, dueluri sau driblinguri reușite, francezii au fost peste clujeni, în ciuda severului handicap numeric. CFR a dominat doar la precizia șuturilor, 3-1 la execuții pe poartă, pasele reușite, 355-331, la precizia paselor decisive, 7-2, și la posesia generală, 43,7%- 56,22%. 

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Cifrele InStat sunt de partea celor de la Rennes, chiar dacă francezii au avut aproape o repriză doi oameni eliminați


„În repriza a doua, după ce au luat ei al doilea roșu, nu am mai ajuns la poartă, nu am mai avut niciun șut, deși am făcut și schimbări ofensive. Dacă jucăm așa, nu avem nicio șansă de calificare mai departe" 
Dan Petrescu, antrenor CFR

„Nu e voie ca ei, cu doi oameni în minus, să aibă posesia. E clar că intervine și o stare de relaxare, dar să nu uităm că suntem jucători de peste 30 de ani, ar trebui să se vadă experiența" 
Ciprian Deac, mijlocaș CFR 

355a fost cel mai mare indice general InStat în partida Rennes- CFR, el fiind atins de Ciprian Deac, omul care a decis scorul final

VEZI ȘI:

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // VIDEO Pariul pus de Dan Petrescu: „Dacă mai face cineva asta, eu mă las de antrenorat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
870797579666969
Ernest Pap  •  27 Octombrie 2019, 10:58

Concluzia e că dacă CFR Cluj și CÂND JOACĂ PROST CÂȘTIGĂ atunci când o să joace bine va face ravagii .

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Octombrie 2019, 20:02

Am vazut in seara cu pricina (noaptea) dupa meci ,comentariile francezilor legate de partida. Dimpotriva CFR a avut vreo 6 suturi pe spatiul portii ,ocazii clare de gol. Francezii desi au dominat a doua repriza in fata unor adversari tematori (nu stiu de ce ; ce le-o fi zis Dan la pauza ??) au tras un singur sut pe spatiul portii, ineficienta totala . Suturile au ajuns in tribune ,finalitatea a fost pe nicaieri.Nici din 11metri nu au reusit sa marcheze. Sa traga pe spatiul portii. Asa ca nu cred in statisticile dumneavoastra. Sau capitolul suturi pe spatiul portii la-ti ..""omis"".

blatistu49
blatistu49  •  26 Octombrie 2019, 17:10

Articol care care apare Like Automat la Comanda de 3 zile Suferiti rau

Vezi toate comentariile (6)
Comentează