INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // VIDEO Pariul pus de Dan Petrescu: „Dacă mai face cineva asta, eu mă las de antrenorat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 22:00

CFR Cluj a ajuns în România după victoria din grupele Europea League din Franța, contra lui Rennes, scor 1-0. Dan Petrescu a făcut un pariu nebun la revenirea în țară. 

„Indiferent ce va face, CFR va fi tot timpul criticată. Și eu la fel. Când va mai câștiga o echipă în grupele de Europa League cu o echipă din Franța și Italia (nr. Lazio a fost învinsă în Gruia, scor 2-1), două meciuri, eu mă las de antrenorat. Tineți minte!”, a declarat Dan Petrescu. 

„Am fost puțin supărat”

Dan Petrescu recunoaște că la finalul meciului de ieri a fost supărat din cauza jocului echipei sale, care a avut doi jucători în plus: „Mi-am mai revenit puțin. După meci, eram nervos pentru că repriza a doua nu am gestionat-o cum mi-aș fi dorit. Mai ales că eram cu doi oameni în plus și nu prea am avut nicio ocazie de a marca. În schimb, în prima repriză, cu un om în plus, am avut cinci ocazii mari și nu am băgat mingea în poartă. Ei nu au avut mari ocazii însă erau mai entuziaști mai ales că și fanii i-au ajutat. 

Eram puțin supărat, dar în fotbal rămâne numai scorul și sunt trei puncte imense pentru noi pe care le-am câștigat cu o echipă din campionatul Franței, care în ultimele trei luni a bătut-o de două ori pe Paris Saint-Germain și ieri am înteles de ce a bătut-o. Dacă eram 11 la 11, era greu să câștigam meciul".

Vezi și:

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Bogdan Mara, ceartă în direct cu Emil Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Octombrie 2019, 14:34
Postat de razar99 pe 26 Octombrie 2019, 08:53

Parca prin 2005 Steaua castiga o grupa chiar cu o echipa din Franta pe care o facea praf la bucuresti, una din italia si parca si una din germania.. dar na..tot nea Dan e deschizator de drumuri, el le face pe toate..bune..

Atunci Rennes, era deja eliminata si a venit cu echipa a doua!Iar singura data cand Steaua(inclusiv fcsb)a intrecut o echipa din Italia,a fost acel 1-0 cu Lazio din saisprezecimile UEL,cand antrenorul Inzaghi s-a prezentat numai...cu doi titulari!Si nici pomeneala sa intreaca vreodata vreo echipa din Germania!Poate pe timpul...RDG!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Octombrie 2019, 14:28
Postat de stelistulbrasov pe 26 Octombrie 2019, 08:41

Dane,mai ușor cu isteriile.... Lasă te de antrenorat.... I am bătut pe Lazio cu 1-0,în șaisprezecimi,meci muuuuult mai important ca in grupe....Și i am bătut fără 11 m primit aiurea sau noroc chiar,ca în cazul tău....

Singura data cand Steaua(inclusiv fcsb)a intrecut o echipa din Italia a fost acel 1-0 cu Lazio din saisprezecimi,cand antrenorul Inzaghi s-a prezentat... numai cu doi titulari!

remarque
remarque  •  26 Octombrie 2019, 12:09

vezi ca tot asa unii au zis ca se lasa de fotbal sau ca isi taie capul dupa momente negandite cum e cel in care te-ai aflat si tu. Ai grija ca se intampla nevazuta si te faci de minune. Invata sa taci ca ai mai mult folos.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează