INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Julien Stephan, antrenorul francezilor: „Nu știu dacă am mai văzut așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 09:35

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Rennes, scor 1-0, în a treia etapă a grupelor Europa League. (39 de ani), antrenorul gazdelor, e mândru de evoluția elevilor săi.

„Un meci suprarealist, dar asta se întâmplă la acest nivel, fotbalul este nemilos. Am comis două erori care ne-au costat foarte scump. Sunt mândru de jucători, de ceea ce au produs: curaj, devotament. Am presat mai mult, am tras la poartă, dar nu am încadrat şuturile.

Scenariu incredibil, dar acesta poate fi un punct de cotitură pentru acest grup. Acest grup are un suflet, îl cunosc bine, trăiesc cu el şi în acest meci jucătorii au dat maximum. Nu ştiu dacă am mai văzut aici 28.000 de oameni în picioare care au aplaudat jucătorii după o înfrângere.

Publicul ne-a împins de la spate, dar nu am putut să le oferim această victorie. În nouă jucători, am fost inteligenţi, nu am fost niciodată în dificultate, nu am făcut pasul înapoi, salvarea noastră a fost asta. Altfel, am fi suferit şi ne-ar fi făcut rău în repriza a doua. Au fost admirabili la acest nivel, dar pentru a marca goluri, trebuie să nimereşti poarta”, a declarat Julien Stephan conform L'Equipe.

CITEȘTE ȘI:

Scandal după victorie! Mara, ceartă în direct cu Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  25 Octombrie 2019, 15:53

PUNCTE,BANI ȘI COEFICIENT!

cneius
cneius  •  25 Octombrie 2019, 15:53

Corect ! Rennes a jucat extraordinar in repriza a doua iar publicul a fost fantastic ! CFR din pacate, penibila dupa pauza..

cfrinho
cfrinho  •  25 Octombrie 2019, 14:57

Un meci de (ne)povestit nepotilor. :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează