INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ

RENNES - CFR CLUJ // Corneliu Papură șochează: „CFR nu face decât să se apere și să arunce mingi lungi în față. Voi fi fanul lui Rennes”

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 13:02

Corneliu Papură (46 de ani), antrenorul secund al Craiovei, a jucat timp de trei ani la Rennes (1996-1999), fiind coleg cu fotbaliști francezi importanți, precum Wiltord, Guivarc'h sau Mikaël Silvestre și le-a dezvăluit francezilor secretele celor de la CFR Cluj. 

  • CFR Cluj joacă joi, 24 octombrie, în deplasare, meciul cu Rennes din cadrul grupelor Europa League. Meciul este programat de la ora 22:00 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro.

„Cluj e o echipă care nu-și asumă riscuri. Mentalitatea lui Dan Petrescu este să nu ia gol. Cred că va fi 0-0”, a spus Corneliu Papură, în presa bretonă.  

„E un pic pe vechiul stil englez” 

Într-un interviu pentru cotidianul local Ouest-France, acesta a făcut o prezentare detaliată a CFR-ului. Nu tocmai pozitivă.  

„Cluj e o echipă care nu-și asumă riscuri. Nu face decât să se apere și să arunce mingi lungi în față. Se apără permanent, are jucători puternici, buni la fazele fixe. Marchează multe goluri astfel”, a declarat Papură, dezvăluind că „mentalitatea antrenorului Dan Petrescu este să nu ia gol. E un pic pe vechiul stil englez: mingi lungi și multă luptă în dueluri”. 

„Nu are jucători care să facă diferența” 

Papură a mai spus că „Petrescu are 28 de jucători și folosește un «11» în campionat și altul în Europa League. Cu excepția lui Ciprian Deac, nu are fotbaliști foarte buni, capabili să facă diferența”. 

Pronosticul lui? „Cred că va fi 0-0”. A încheiat: „Voi fi fanul lui Rennes”.  

„Cluj e o echipă pragmatică. Pe teren, jucătorii muncesc împreună, luptă împreună, se apără și asta e tot. Dar este dificil de jucat împotriva lor” - Corneliu Papură, ex-jucător Rennes 

VIDEO // MATCH PREVIEW RENNES - CFR CLUJ

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Primă „aruncată la mișto” de către Gigi Becali: „Ne-a promis 100.000 de dolari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
368023036732853
Iuga Mircea  •  24 Octombrie 2019, 08:49

***.E cel mai slab antrenor din primele două ligi și el critică campioana.Nici să-i lustruiască pantofii lui Petrescu nu merită.Ce performanțe îl recomandă să vorbească,olteanu? ????cred că a fost beat cînd a zis așa ceva despre echipa clujană!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  23 Octombrie 2019, 20:52

Mda, de aia are cele mai multe goluri inscrise.Aproape dublu fata de Craiova cea ofensiva 31 vs 18 goluri.papurica asta,cunoaste oare cifrele?

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  23 Octombrie 2019, 18:43

papura e varza cu carnatz. atat trebuie spus si nimic mai mult. trecem si la discutii serioase?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează