INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ

RENNES - CFR CLUJ // Julien Stephan, antrenorul lui Rennes se teme de Billel Omrani: „E periculos”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 10:01

Julien Stephan (39 de ani), antrenorul celor de la Rennes, a recunoscut că Billel Omrani (26 de ani) reprezintă principalul pericol al CFR-ului.  

Este periculos, pentru că are un volum mare de efort şi echipa joacă mult pe partea sa. Are un rol şi pe plan defensiv, pentru că se implică mult în recuperarea balonului. A marcat goluri, a fost determinant în precedentul meci cu Celtic, din preliminariile Champions League, marcând trei goluri acolo, deci este un atacant foarte periculos. Avem nevoie de un rezultat pozitiv. Acum avem un punct, ei au trei, dar cu un rezultat pozitiv trecem peste ei. Totul încă se joacă în această grupă”, a spus Julien Stephan, înainte de meci. 

Francezul a avut cuvinte de laudă la adresa întregii echipe pregătite de către Dan Petrescu și a dat de înțeles că a analizat cu atenție jocul CFR-ului.

„Echipa Clujului este foarte experimentată, o echipă compactă care ştie să se apropie foarte repede de poartă, care este de asemenea foarte puternică pe recuperare. Joacă cu foarte mult angajament, cu o foarte mare agresivitate, o agresivitate pozitivă. Este o echipă dificil de manevrat, care a câştigat pe teren propriu împotriva lui Lazio, dar care a fost dominată în ultimul meci de la Celtic. În plus, când joacă în deplasare, are o organizare foarte bună şi o capacitate foarte mare de a juca pe contraatac şi se foloseşte de fazele fixe pentru a-şi pune adversarul în pericol”, a mai spus antrenorul lui Rennes. 

VIDEO // MATCH PREVIEW RENNES - CFR CLUJ

VEZI ȘI:

RENNES - CFR CLUJ // Paulo Vinicius, lăsat în afara lotului: „Le țin pumnii băieților, dar sunt supărat pe Mister”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează