Comentarii (40)
ecriss
ecriss  •  18 Septembrie 2009, 16:49

Cocalaru' asta de ziarist e frustrat rau. Il arde rau ca steaua lui e in paragina. Defapt toata mass-media vorbeste numai de steaua. Nu ii intereseaza faptul ca CFR, Dinamo si Timisoara au facut meciuri foarte bune pentru Romania. Mai ales CFR Cluj care ataca continuu indiferent de scor. Barca era o mica Barcelona. Ziaristul asta cred ca tot e zgariat pe ochi ca marea favorita a dat cu pota-n balta. CFR a jucat super, a dat niste eurogoluri. Despte huituieli, abureala totala. Dute in pupa steaua

 •  18 Septembrie 2009, 14:45

ce penal articol! am mai scris ceva si pe un blog al unui jurnalist al carui nume mi-e rusine sa-l scriu...dar a fost sters! Doare aevarul???

 •  18 Septembrie 2009, 14:18

TU LA CE MECI TE-AI UITAT ?????????? nu a jucat superb CFR-ul dar a fost clar peste oaspeti !!!! Golurie au fost f frumoase si al 3-les valabil 100%. Si experimentul cu 5 arbitri un esec...avand in vedere ca nu au validat golul....ca au facut oaspetii hant in care de 2 ori...deci 2 penalty, apoi in ultimele minute l-au impins clar pe traore in care...un alt penalty.....DECI...TU MECI AI VAZUT F.R.A.I.E.R.E !!!!!!!!

cobhc
cobhc  •  18 Septembrie 2009, 13:42

GOL NOROCOS !?!?!? Pai cu faza asta CFR a mai marcat de 2 ori. E o faza lucrata bine la antrenament, faza din care Culio a marcat si in finala Cupei Romaniei impotriva Timisoarei.

 •  18 Septembrie 2009, 12:41
Postat de mich pe 18 Septembrie 2009, 11:17

Frustrarea autorului de articol (cade Steaua?). Il asteptam pe Bergodi la CFR.

Degeaba! Conducerea de la CFR este un alt tip autoritate, mai 'rafinata' decat Becali, dar finalmente tot aia-i. Asa ca...lingere pe bot!

 •  18 Septembrie 2009, 11:43

In primul rand cred ca ziaristul a vazut meciul Steaua - Sheriff si probabil mai schimba canalul la reluarea golurilor, altfel nu se explica acest asa zis articol "obiectiv". In al doilea rand un singur articol despre CFR, iar despre ceilalti cate 5 -6. Mi se pare ca Gazeta are asa un "cui" impotrica CFR altfel nu-mi pot explica cum echipa care a jucat cel mai bine aseara (probabil si Timisoara tot pe acolo) este marginalizata in acest fel.

mich
mich  •  18 Septembrie 2009, 11:17

Frustrarea autorului de articol (cade Steaua?). Il asteptam pe Bergodi la CFR.

 •  18 Septembrie 2009, 10:55

domnule bichis, ar fi de apreciat pentru ca din tot gsp ul ala sunteti singurul care amintiti ceva de echipa ardeleana si ar fi de apreciat toti ceilalti ziaristi ai gsp pentru ca nu au scris nimic de CFR, si-or fi zis "ne-am cam saturat sa ne batem asa joc de echipa aia cfrista, asa ca mai bine sa nu scriem nimic"

 •  18 Septembrie 2009, 10:38

Bichis tie nu ti-e rusine? Nu te temi ca te trazneste cand tu scrii asa ceva? Ce meci ai vazut? CFR a jucat clar peste Copenhaga, si tu zici ca golul lui Culio a fost norocos, cand stii bine ca a fost o faza studiata la antrenamente, la fel a punctat si in finala Cupei! Sau Traore, cred ca a dat cel mai fain gol din meciurile de aseara si tu zici doar ca a marcat pt linistea lui Conceicao? Ce sabie atarna de un fir subtire ma? Io cred ca tu ai un sibgur neuron cu axon foarte subtire! Forza CFR!!

 •  18 Septembrie 2009, 10:14

cine o scris articolul asat se pare ca nu so uitat6 la meci ma astia care scrieti nu scrieti numai sa fie acolo un articol prima data uitativa la meci nu zic ca CFr nu a avut ezitari dar nici pe departe asa cum scrii u in articol n...ule Cfr a fost este si va fi COLOSALA echipa de valoare si cu asat am spus tot FORZZA CFR !!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează