INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARI

Rezultatele adversarelor Stelei şi Astrei din weekend » Vești proaste pentru roș-albaștri

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 19 septembrie 2016 10:00

Chiar dacă ambele noastre participante în Europa League au început cu stângul grupa, şansele pentru calificarea în primăvara europeană rămân, cel puţin teoretic.

Toate cele trei adversare ale Stelei au reuşit să se impună în partidele de duminică, spre deosebire de cele din grupa Astrei.

Adversarii Stelei din grupa L

OSMANLISPOR - Adanaspor 1-0
La trei zile după victoria cu Steaua, Osmanlispor a evoluat tot pe teren propriu, reuşind să câştige la limită, cu 1-0, după golul lui Ndiaye din minutul 52. La gazde, Raul Rusescu a evoluat 79 de minute. Echipa românului se află pe locul 5 după 8 etape.

Echipa: Arikan - Bayir, Curuksu, Demir, Vrsajevic - Guven, Cagiran (70' Maher) - Regattin, Ndiaye, Umar (74' Delarge) - Rusescu (79' Diabate)

VILLARREAL - Real Sociedad 2-1
După ce joi se impunea cu 2-1 în faţa celor de la Zurich, jucătorii lui Fran Escribá au repetat scorul şi în partida de campionat, contra lui Sociedad. Pato a ratat un penalty după un sfert de oră de joc, însă Nicola Sansone a reuşit o dublă într-un interval foarte scurt, după ce a punctat în minutele 22, respectiv 25. Cei de la Sociedad au redus din diferenţă 10 minute mai târziu, însă scorul a rămas apoi neschimbat până la final. "Submarinul galben" se află pe poziţia a 6-a în La Liga, după două victorii şi două remize.

Echipa: Asenjo - Costa, Ruiz, Mussacchio, Gaspar - Soriano (82' N'Diaye), Bruno, Trigueros, Castillejo (63' dos Santos) - Pato (70' Cheryshev), Sansone

Bellinzona - FC ZURICH 0-2
Divizionara secundă din grupa Stelei a reuşit să evolueze în Europa League după ce a câstigat Cupa Elveţiei în sezonul precedent. Aceasta şi-a continuat drumul de apărare a trofeului în acest weekend, tot împotriva unei echipe de liga a doua, Bellinzona. Senegalezul Moussa Kone şi elveţianul Adrian Winter au reuşit să marcheze pentru Zurich în minutele 2, respectiv 74.

Echipa: Vanins - Brunner, Bangura, Kecojevic, Kempter (83' Alesevic) - Yapi - Koné (67' Winter), Buff (79' Chiumiento), Marchesano, Schönbächler - Cavusevic

Adversarii Astrei din grupa E

Fiorentina - AS ROMA 1-0
După trei etape în care obţinuse 7 puncte, Roma a pierdut prima partidă din acest sezon. După un meci disputat, cu ocazii de ambele părţi, gazdele au reuşit să deschidă scorul pe finalul partidei, în minutul 82, prin Badelj, în urma unui şut superb de la distanţă. Cu un minut înainte, romanii au avut o bară, prin Nainggolan. În acest moment, Roma e pe 3 în Serie A, la 3 puncte de liderul Napoli.

Echipa: Szczesny - Peres, Fazio, Manolas, Florenzi - Strootman, De Rossi, Nainggolan (85' Iturbe) - Salah (67' El Shaarawy), Dzeko, Perotti (78' Totti)

Salzburg - AUSTRIA VIENA 4-1
După victoria de pe Național Arena, contra Astrei, vienezii au fost învinşi categoric de ocupanta locului secund din campionatul austriac. Marcatorul golului trei de la Bucureşti, Grunwald, a reuşit să puncteze şi în meciul de campionat, în minutul 56 tabela arătând scorul de 2-1. Cei de la Salzburg au mai marcat de două ori până la final, reuşind să se impună fără drept de apel. După 8 etape, Austria Viena se află la mijlocul clasamentului, pe poziţia a 5-a, cu 13 puncte.

Echipa: Hadzikic - Martschinko, Filipovic, Rotpuller, Larsen - Holzhauser (71' Tajouri), Serbest - Pires, Grunwald, Venuto - Kayode (79' Kvasina)

VIKTORIA PLZEN - Karvina 2-0
După ce au obţinut o remiză cu Roma în Europa League, cehii de la Plzen au reuşit să învingă în campionat, ajungând la a treia victorie consecutivă. Mijlocaşul Tomas Horava a reuşit o dublă pentru aceştia, iar Plzen ajunge la 16 puncte şi se clasează pe poziţia a treia după 7 etape, la egalitate de puncte cu primele două, Mlada Boleslav şi Zlin, ultima cu un meci mai puţin.

Echipe: Bolek - Limbersky, Hubnik, Hejda, Mateju - Zeman, Kace, Horava (89' Hrosovsky), Petrzela (85' Duris) - Bakos (71' Krmencik), Poznar

Pe 29 septembrie, ambele formaţii româneşti vor evolua contra echipelor din prima urnă valorică. Steaua, acasă, împotriva lui Villareal, de la ora 20:00, în direct la Protv și Dolce, iar Astra va merge pe "Olimpico" pentru duelul cu AS Roma, meci care va începe la 22:05, în direct la Dolce.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close