INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA

Reproșuri în vestiarul Barcelonei » Cine l-ar fi enervat pe Lewandowski

Robert Lewandowski/ foto imago Images
Robert Lewandowski/ foto imago Images

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 21:52 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 23:00

Robert Lewandowski (34 de ani) l-ar fi certat pe  Ansu Fati (20 de ani), pentru o fază petrecută în timpul meciului Manchester United - Barcelona, 2-1.

Catalanii au fost eliminați din play-off-ul Europa League de United, cu scorul de 3-4 la general. În minutul 90+2 al meciului de pe Old Trafford, când Barcelona căuta golul care ar fi trimis duelul în prelungiri, Fati i-a stricat o minge lui Lewansowski, polonezul fiind căutat de Ferran Torres cu o centrare în careu.

E OFICIAL: Dinamo s-a vândut » Surpriză! Noua conducere nu a luat doar acțiunile lui Șerdean + primele reacții
DINAMO
E OFICIAL: Dinamo s-a vândut » Surpriză! Noua conducere nu a luat doar acțiunile lui Șerdean + primele reacții

Robert Lewandowski l-ar fi certat pe Ansu Fati

Robert Lewandowski ar fi fost extrem de deranjat de gestul lui Fati, care a încercat să ajungă primul la minge și să marcheze, deși polonezul se afla în poziție ideală. 

După meci, Lewandowski s-ar fi dus în vestiar și l-ar fi certat pe Ansu Fati, potrivit AS. Polonezul i-ar fi transmis colegului său să fie mai atent în asemenea situații și să fie mai cumpătat în dorința sa de a marca cu orice preț, pentru că poate ajunge să dăuneze echipei.

Conform sursei menționate, Fati i-ar fi spus lui Lewandowski că nu l-a văzut și nu a făcut nimic intenționat. Robert i-ar mai fi reproșat lui Ansu că nu este prima dată când procedează așa. O fază asemănătoare s-a petrecut și într-un meci cu Betis din La Liga, când spaniolul i-a stricat o minge polonezului, aflat în poziție ideală de a marca. Atunci, Barcelona a câștigat cu 2-1.

Fati are 4 goluri în acest sezon, în toate competițiile. Nu a mai marcat de pe 19 ianuarie, de la Ceuta - Barcelona 0-5, meci din Cupa Spaniei.

30 de goluria marcat Lewandowski în acest sezon în tricoul Barcelonei, în toate competițiile

Citește și:

Marcelo, prezentat oficial » Brazilianul a revenit la prima iubire: „Bine ai venit acasă!”

Tragerea la sorți a „optimilor” Europa League: cu cine joacă granzii Manchester United, Arsenal sau Juventus

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează