INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Roma lovită de ghinion înaintea partidei cu Astra » Avantaj important pentru formația lui Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 21:32

Mohamed Salah a suferit o accidentare la glezna piciorului drept și va rata partida împotriva Astrei, de joi, din grupele Europa League.

Formația romană a anunțat astăzi, pe site-ul oficial al clubului, că mijlocașul egiptean va lipsi de pe teren cel puțin 3 săptămâni. Acesta va pierde și derby-ul dintre AS Roma și Lazio, care va avea loc duminică.

Mohamed Salah a fost cel mai bun jucător al lui Spaletti în acest sezon, marcând 9 goluri și reușind 6 pase decisive în cele 19 partide disputate.

Partida dintre Astra și AS Roma se va disputa joi, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
208884976230492
Romulus Hurmuzache  •  03 Decembrie 2016, 07:07

Nu mai putem de faptul ca *** nu joaca.Sa fim seriosi.Cand o sa vedem si noi pe GSP un articol demn de citit? Ovidiu Ioanitoia este singurul pro din echipa redactiei. Restul.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează