INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARBITRAJ

România prezentă în Europa League » Delegări importante pentru Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs la meciurile de joi seară!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 13:28

Manșa retur a 16-imilor de finală din Europa League aduce noi delegări pentru cavalerii fluierului din România. Cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Hațegan, dar și Istvan Kovacs au primit meciuri din partea UEFA pentru joi seară.

După ce-a condus fără greșeală partida Celtic - Valencia 0-2, de joia trecută, Ovidiu și cei din brigada sa au primit un nou meci în Europa League.

Joi seară, de la ora 22:00, pe Estádio da Luz, din Lisabona, Hațegan a fost delagat la partida dintre Benfica și Galatasaray. În tur, Benfica s-a impus cu 2-1 după reușitele lui Salvio și Seferovici, iar pentru turci a marcat Luyindama. Pentru Hațegan, acesta va fi al șaptelea meci în actualul sezon al cupelor europene.

BENFICA - GALATASARAY

Arbitru: Ovidiu Hațegan
Asistenți: Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe
Adiționali: Sebastian Colțescu, Radu Petrescu
Al patrulea oficial: Radu Ghinguleac

Nu doar Hațegan are meci în Europa League! Și Istvan Kovacs a primit delegare în manșa retur a 16-imilor. Arbitrul din Carei a fost trimis la Zagreb pentru confruntarea dintre Dinamo și Viktoria Plzen.

În tur, cehii s-au impus cu 2-1. Partida de va juca pe stadionul "Maksimir" de la ora 19:55. În actualul sezon european, Kovacs a avut cinci meciuri în Europa League și unul în Champions League.

DINAMO ZAGREB - VIKTORIA PLZEN

Arbitru: István Kovács
Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene
Adiționali: Marius Avram, Horațiu Feșnic
Al patrulea oficial: Alexandru Cerei

Vezi și: Veste îngrozitoare pentru arbitrajul românesc: Ovidiu Hațegan a primit interzis în Champions League! Cine e responsabil

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
comedy.central
comedy.central  •  19 Februarie 2019, 15:21

*** a oprit pe Dinamo! A scos-o din play-off. Sistemul ticalosit il premiaza!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează