INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUDAR VELENJE - FCSB 0-2

RUDAR - FCSB 0-2 // Cum explică Dică schimbările radicale din primul "11" din meciul cu Rudar: "Nu joacă numele, contează realizările" + nu e sufocat de presiune: "La FCSB sunt mereu vremuri furtunoase"

www.24ur.com
www.24ur.com

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 20:43

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a trasat concluziile după prima victorie din actualul sezon, 2-0 pe terenul lui Rudar Velenje, în prima manșă din turul II al preliminariilor Europa League

"Ne-am creat foarte multe ocazii. Am avut unele probleme pe fază defensivă, pe care trebuie să le reglăm. Trebuie mai multă concentrare, sperăm că de la meci la meci vom face partide din ce în ce mai bune.

Bizonul a fost forțat, știam că poate juca maximum 20-30 de minute. I-am spus că mi-aș dori să joace 45 de minute. Am luat decizia să-l schimb în repriza a doua pentru a introduce un jucător de viteză. Am vrut să-l forțez pe Bizon, avem nevoie de el, trebuie să-l introducem cât mai repede în rândul celorlalți jucători. Trebuie s-o spun. Avem nevoie de un atacant.

Eu sunt încrezător, am încredere în jucătorii pe care îi antrenez. Credem în calificarea în grupele Europa League. Dacă noi nu credem, atunci cine să creadă?",a  declarat Dică, la finalul meciului.

"Nu joacă numele"

Tehnicianul stelist a explicat și modificările efectuate în primul "11" față de partida cu Astra, 0-1, din prima etapă a campionatului. 

"La fotbal nu joacă numele! Se joacă pe realizări. Am ținut cont și de faptul că mai avem un joc foarte important și trebuie să avem jucătorii cât mai odihniți. Am vrut să schimb ceva față de meciul cu Astra, am schimbat și sistemul.

Am făcut lucruri bune azi, e important că am înscris două goluri și nu am primit gol. E al doilea meci oficial și vom căpăta din ce în ce mai multă încredere. La Steaua au fost, sunt și vor mereu vremuri furtunoase. Aici nu e liniște niciodată", a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport .

"4-2-3-1 e sistemul pe care l-am jucat anul trecut. Qaka sau Moruțan au mai jucat așa la echipele de unde au venit, deci acest lucru nu reprezintă o problemă. Voi mai folosi 4-3-3, nu am renunțat definitiv la acest sistem. Și anul trecut am mai jucat 4-3-3, dar paote unii nu și-au dat seama. Qaka și Moruțan ne pot ajuta, am mare încredere în ei, la fel ca în toți jucătorii" Nicolae Dică

"Voi vedea cum vor fi jucătorii la antrenament și mă voi decide duminică ce jucători vor evolua cu Dinamo" Nicolae Dică

"Oricine antrenează CFR își propune să câștige campionatul. E o echipă puternică, la fel ca Viitorul, Craiova sau Dinamo. Nu cred că CFR se va schimba în bine sau în rău dacă a schimbat antrenorul" Nicolae Dică

Citește AICI cronica partidei Rudar Velenje - FCSB 0-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  28 Iulie 2018, 00:09

Poți să schimbi ce vrei, echipa joacă absolut nimic.

luker
luker  •  27 Iulie 2018, 06:12

Ce gluma de antrenor. Un pacalici care se minte singur in fiecare saptamana.

stark
stark  •  27 Iulie 2018, 02:37

Ce sa explice Miss Plastilina? E calcat in picioare in fiecare etapa. Eu nu stiu cum poti sa fii atat de umil incat sa spargi toate limitele umilitatii, sa treci la frontiera cealalta, adica in injoseala totala.... sa accepti sa fii jucaria unui infractor puscarias care se joaca de-a fotbalul ca la playstation. Dar ce sa ne mai miram? E vorba despre fotbal amator din Judetul Ilfov Popesti Leordeni ex Mogosoaia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează