INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUDAR VELENJE - FCSB, JOI, 18:30, PRIMATV, GSP

RUDAR - FCSB 0-2: Teixeira, după victoria fără emoții cu Rudar: "Mai bine nu vorbesc despre schimbarea sistemului"

FOTO: Ales Fevzer
FOTO: Ales Fevzer

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 20:53

Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Dică din victoria cu Rudar Velenje, 2-0, din turul preliminariilor Europa League. Portughezul a evitat elegant întrebările jurnaliștilor, care la finalul partidei l-au chestionat cu privire la schimbarea sistemului din 4-3-3 în 4-2-3-1. 

"Am marcat două goluri, am avut un gol anulat. A fost ok, urmează meciul retur. Avem un avantaj confortabil, dar nu s-a decis nimic. Ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest meci. E păcat că nu am marcat al treilea gol, s-ar fi închis calificarea. Mă simt bine, mă bucur de fotbal și mă bucur că am câștigat.

Am schimbat sistemul. Mai bine nu spun nimic. Sistemul e mai puțin important, ce contează e să ne facem treaba pe teren. Trebuie să ne facem treaba, să arătăm pe teren că suntem buni", a spus Teixeira. 

Portughezul a prefațat și derby-ul de duminică împotriva marii rivale: "Urmează un meci important cu Dinamo și sperăm să fim fericiți. Trebuie să ne pregătim. Cu Dinamo va fi un meci frumos, ambele galerii vor face spectacol și sper că și jucătorii vor face spectacol", a spus Teixeira, la TV Telekom Sport.

Citește AICI cronica partidei Rudar Velenje - FCSB 0-2

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează