INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUDAR - FCSB 0-2

RUDAR - FCSB 0-2. Prima reacție a lui Gigi Becali după victoria lejeră din Europa League: "Ce să mai spui?"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 20:16

Gigi Becali a intrat în direct la TV imediat după victoria celor de la FCSB în deplasarea de la Rudar Velenje, scor 2-0.

"Dacă te impui 2-0, nu ai ce spune. Ești calificat, ăsta era scopul. E adevărat, nu a fost un meci extraordinar, dar adversara mai rău te încurca. Dacă era nevoie de mai mult, dădeam mai mult.

Așa e, Tănase a ratat, dar nu mai conta. Tănase și Coman sunt jucători de bază și nu voiam să-i obosim. Dică a vrut tot timpul să joace fundaș central cu Momcilovici. Nu a făcut schimbările pe care le-am dictat eu. Mi-a plăcut că am câștigat fără emoții. Nu mi-au plăcut neatențiile din prima parte. Puteam primi un gol și apoi se complica. După pauză le-a spus și Dică să aibă mai mult posesia. Nu am avut emoții.

4-2-3-1 diferă de 4-3-3. Aici jucăm cu 2 defensivi. Din start, din moment ce tu ai făct selecția în funcție de sistem. Pe Nedelcu îl vedem. Vreau să iau bani pe el", a declarat patronul celor de la FCSB la Digi.

Vezi și: VIDEO În dulcele stil clasic » "Sterili" în campionat, steliștii nu au avut probleme în turul cu Rudar Velenje: 2-0, iar calificarea e rezolvată!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
demolarii
demolarii  •  27 Iulie 2018, 11:31

Rudar a pierdut cu Maribor cu 0-5. Cu Fcsb doar cu 0-2. E vorba de Maribor, nu de Real Madrid. Concluziile sunt evidente....

demolarii
demolarii  •  27 Iulie 2018, 11:28

Rudar a pierdut

razar99
razar99  •  27 Iulie 2018, 09:34
Postat de sorindrag pe 27 Iulie 2018, 08:08

cand o sa dispara din peisaj, acest dancila al fotbalului, miscarea fotbalistica isi va revenii

mai tii minte cand ii pupai talpile lui Copos??? ipocrizie.... acum vb de altii... mai bine vezi ce mai e pe al tine pe aoclo si lasa-ne pe noi ca o ducem bine.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează