INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LISTA UEFA

S-au stabilit listele UEFA » Steaua rămîne doar cu trei stoperi, CFR nu se bazează pe Deac

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 22:13

Steaua şi CFR Cluj au trimis la UEFA schimbările în lotul pentru "şaisprezecimile" Europa League.

Ambele echipe au avut dreptul la trei modificări. Astfel, Steaua a renunţat la Tibi Bălan, Novak Martinovici (ambii plecaţi) şi Gabriel Matei (accidentat), în locul locul lor intrînd Gabriel Iancu, Leandro Tatu şi Cornel Rîpă. În plus, pe lista B au intrat tinerii Valeriu Lupu şi Ionuţ Năstăsie, reveniţi după împrumutul la U Cluj. "Roş-albaştrii" rămîn astfel cu numai trei fundaşi centrali pentru dubla cu Ajax, Chiricheş, Gardoş şi Szukala, ultimul fiind accidentat.

Deac şi Weldon n-au prins lotul
CFR Cluj a trebuit să renunţe la Aguirregaray, Luis Alberto, Nicoară, Bastos şi Sougou, care au părăsit echipa. Paulo Sergio a luat însă o decizie surprinzătoare, lăsîndu-i în afara listei pentru dubla cu Inter pe Ciprian Deac şi Weldon. În schimb, cele trei nume noi sînt Celestino, Hora şi Maah.

Ajax - Steaua va avea loc pe 14 februarie, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, iar Inter - CFR Cluj se va disputa în aceeaşi zi, dar de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2013, 09:18

Mai acu cateva ..articole gspistii scriau ca Deac si Weldon sunt pe lista ,Deac chiar va fi titular.Acuma nu...Poate s-au accidentat.Cu Hora ,Celestino n-ai ce face ..

nightwishh
nightwishh  •  06 Februarie 2013, 11:00

Obiectivul CFR-ului in acest sezon este Cupa Romaniei si locul 2 in campionat. Atat! In conditiile astea, e normal sa-i foloseasca pe Deac si Weldon in competitiile interne.

dora
dora  •  06 Februarie 2013, 10:47

Este INCREDIBIL ce se intimpla la CFR Cluj. Deac are viteza este tehnic, super jucator, gen Bastos, insa NU prinde lotul de CL, la fel si Weldon - jucator super bun - care a dat goluri in amicalele de iarna...insa intra pe lista Celestinho si Hora...jucatori muuult sub valoarea lui Deac si Weldon...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează