INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Sârbii au luat decizia în cazul FCSB! Ce vor face după focarul de la echipa roș-albastră

Jucătorii de la FCSB vor fi testați în Serbia
Jucătorii de la FCSB vor fi testați în Serbia

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 22:51 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 23:41

FCSB se pregătește de duelul cu Backa Toploa, de joi, din Europa Laegue, dar are probleme după ce 5 membri din staff și un jucător au fost confirmați cu COVID-19.

  • Fundașul central Andrei Miron, Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost confirmați cu Covid-19;
  • Backa Topola - FCSB (turul doi preliminar Europa League) este programat joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Look Plus

După apariția cazurilor de COVID-19 de la FCSB, sârbii au luat decizia ca mâine, cu o zi înainte de meci, jucătorii și staff-ul roș-albaștrilor să fie testați din nou. Conform protocolului UEFA, rezultatul testelor trebuie să vină până cu 6 ore înainte de meci, iar o echipă trebuie să aibă cel puțin 13 jucători, inclusiv un portar, pentru a putea disputa un joc.

„Am o informație potrivit căreia sârbii vor cere testarea celor de la FCSB. E o clinică germană acreditată de UEFA să facă teste. Informația o am de la Florin Iacob. L-a sunat cineva de la Federația de Fotbal din Serbia. Sârbii vor cere testarea celor de la FCSB, așa că trebuie să fie în gardă”, a declarat jurnalistul Decebal Rădulescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Match preview: totul despre meciul FCSB - FC Argeș

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, într-un pericol imens! Aflate în posturi similare, două echipe au pierdut la „masa verde”

Detalii INCREDIBILE despre focarul de la FCSB: două cazuri de COVID ascunse! Discuții cu UEFA încă de joi: „Pe cine am putea să avem pe bancă?"

Acesta va fi staff-ul lui FCSB la meciul cu Backa Topola! Cine vine la echipă + vestea de la UEFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2020, 20:55
Postat de robotzel pe 16 Septembrie 2020, 12:03

sunt curios cand a fost suspendata echipa dinamo? cumva i s-a amanat meciul? nu de alta dar este total diferit intre a amana un meci si a suspenda o echipa. chiar nu inteleg de ce aberezi.

I s-a interzis sa se antreneze si joace primele doua meciuri-cu Chindia si cu Hermanstadt!Cand au revenit-in meciul cu Sepsi au fost praf,dupa care-la 3 zile au pierdut si cu fcsb in cupa=0-3!

robotzel
robotzel  •  16 Septembrie 2020, 12:03
Postat de parpalache pe 16 Septembrie 2020, 10:27

Decebal Radulescu?Pai tot el a dat fuga la GIGI SPORT1 sa reclame ca a vazut el cu ochii lui, cum magazionerul de la baza Saftica ar fi stat la o bere la terasa, cu jucatorii lui Dinamo!Dupa care,Justin Stefan bineinteles ca i-a suspendat pe Dinamo(ceeace nu face cu fcsb)!Nu nene,Decebal Radulescu asta, e un fel de hater-(habar n-am ce inseamna)dar deduc ca unul care musca pe toti!

sunt curios cand a fost suspendata echipa dinamo? cumva i s-a amanat meciul? nu de alta dar este total diferit intre a amana un meci si a suspenda o echipa. chiar nu inteleg de ce aberezi.

parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2020, 10:31

Se duce cuviosul Gheorghe la Sfantul Munte sa pupe icoane si sa faca milostive danii,iar sarbii drept credinciosi,se vor indura de ei!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează