INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

Şedinţă în avion! » Dinamoviştii au analizat ad-hoc înfrîngerea cu Vorskla Poltava

Roş-albii nu vor să strice tot ce au făcut bun în debutul de sezon
Roş-albii nu vor să strice tot ce au făcut bun în debutul de sezon

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 23:32

Dinamoviştii s-au strîns în aeronava ce i-a adus acasă şi au disecat meciul. ”Trebuie să rămînem uniţi, să nu fim ruşinea României!”, au concluzionat jucătorii.

"Cîinii" au pus-o de o şedinţă ad-hoc chiar în avionul ce i-a adus ieri dimineaţă în ţară. Ei s-au strîns în jurul liderilor Ionel Dănciulescu, Marius Niculae şi Cătălin Munteanu şi au făcut analiza partidei de la Poltava (1-2). "Nu a fost arătat nimeni cu degetul, nu s-au iscat scandaluri şi nu s-a încercat a se găsi vinovaţi", au precizat fotbaliştii. "Turul din Ucraina este oarecum identic cu cel cu Varazdin. E ca un duş rece, ca o palmă pe care am primit-o, ne motivează şi mai mult acum să-i eliminăm pe ucraineni", au mai declarat roş-albii.

Unul dintre subiectele atacate în aeronavă a fost şi cel legat de celelalte rezultate ale românilor în play-off-ul Europa League. "Trebuie să ne calificăm, altfel o să fim ruşinea ţării! Nu ne-ar ierta nimeni dacă o să ne împiedicăm de ucraineni, chit că Vorskla, deşi un nume necunoscut, este o echipă mai puternică decît adversarele celorlalţi români. De-abia aşteptăm returul! Nici nu concepem să nu ne calificăm" a fost concluzia elevilor lui Ciobi. Ajunşi acasă, jucătorii au evitat să citească presa: "O s-o facem după retur, ca să avem satisfacţii!". :)

"Vrem să rămînem lideri în Liga 1"

Dinamoviştii spun că nu sînt blocaţi psihic după ce-au pierdut la Poltava în minutul 90. "O să dăm gol în retur, important e să cîştigăm, chiar şi cu 1-0, şi ne calificăm. Să lăsăm pentru cîteva zile calculele, avem meci greu la Sportul şi ne concentrăm doar pe asta. Mergem să învingem în Regie, e vital să cîştigăm ca să ne menţinem pe primul loc", a declarat Cătălin Munteanu. "Am început bine în campionat, nu vrem să dăm cu piciorul la munca noastră doar pentru că am fost învinşi la Poltava", a precizat şi Moţi.

Cotele de la pariuri sînt generoase cu cei ce pariază că Sportul va înscrie, ceea ce înseamnă că apărarea "cîinilor", neînvinsă în acest sezon de Liga 1, nu mai este ţinta ironiilor. În continuare, atacul roş-albilor este bine văzut pe piaţă.

Ostatici în Transnistria

20 de fani dinamovişti au fost opriţi 6 ore la intrarea în Transnistria, la revenirea din Ucraina, vameşii de acolo nepermiţînd accesul în ţara lor fără plata unei "taxe de protecţie". "Eram în 4 maşini, arătoase. Iniţial, ni s-au cerut 50 de euro de căciulă, apoi 20 de euro, apoi 350 de euro, ajungîndu-se după ore de negocieri la 250 de euro pentru tot grupul. Ni s-a spus că dacă guvernul României numeşte Transnistria o ţară de hoţi şi de separatişti, atunci trebuie să plătim", au dezvăluit suporterii.

Transferuri condiţionate
Acţionarii spun că vor mai face achiziţii doar dacă echipa ajunge în grupele Europa League: "Vom mai investi cel puţin un milion de euro de vinerea viitoare, dacă o vom elimina pe Vorskla". În primul rînd, şefii au de gînd să mai transfere cel puţin un apărător, mai ales că pînă acum s-au ratat ţintele Găman, Bărboianu, Luchin, ajunşi la Astra, respectiv Vaslui. Pe lista roş-albilor au mai rămas Mera, Sepsi, Goga şi Curtean (toţi de la Timişoara) şi Firţulescu (U Craiova).

Borcea e-n depresie
Cristi Borcea nu a făcut deplasarea la Poltava, a privit meciul la TV, iar finalul l-a terminat psihic. N-a gustat deloc eşecul "cîinilor", iar Gigi Becali, naşul său de cununie, a dezvăluit ieri: "Mi-a şi zis că dacă nu se califică în grupe nu-i mai arde nici de nuntă, nici de viaţă, de nimic! I-am spus să se calmeze, o să se califice. I-am mai zis eu şi înainte de returul cu Varazdin că va fi bine, o să fie şi Dinamo în grupe, să stea Cristi liniştit. Eu cred că e din cauza cîinilor de pe emblemă, ar trebui să schimbe simbolul!".

Inbox
- Oficialii lui Dinamo Kiev vor veni şi joi seară la Bucureşti, la returul cu Poltava, pentru a-l spiona pe Torje, pe care roş-albii vor să ia cel puţin 4 milioane de euro.
- Cornel Dinu a văzut meciul din camera de spital. Nu a rezistat şi şi-a făcut diverse adnotări în timpul partidei. "Mister va discuta cu Ciobi zilele viitoare, opiniile sale sînt de ascultat", au spus şefii clubului.
- Lui Dragoş Grigore i s-a atras atenţia că a lăsat echipa în 10 în ultima jumătate de oră: "Poate că arbitrul a fost prea dur, dar nu trebuie să dai ocazia celuilalt de a avea superioritate numerică. Dragoş intră prea nechibzuit în anumite momente, ar trebui să se tempereze".
- Dumitru Dragomir le-a luat apărarea roş-albilor: "Au dat peste cel mai greu adversar, vă spun eu, care văd fotbal de 50 de ani. Dinamo are o misiune grea, dar poate învinge, fie şi cu 1-0. A ratat prea mult în primul sfert de oră".
- Pavlov, antrenorul lui Vorskla: "Nu sînt foarte fericit. Ni se spunea că vom întîlni un adversar slab, iată că mi s-au confirmat temerile şi Dinamo e periculoasă. Am jucat decent, ne aşteaptă o luptă grea la Bucureşti. Adversarul nostru are tradiţie în Europa, noi nu".

Pe ce pariezi la Sportul - Dinamo
- 1,50 este cota că Sportul va înscrie în faţa "cîinilor", conform Sportingbet
- 1,14 este cota că Dinamo va înscrie în poarta "studenţilor", conform Sportingbet
- 1,95 este cota că se vor marca măcar 3 goluri în meciul de mîine
- 4,6 este media golurilor pe meci în ultimele 10 întîlniri directe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
ino.o
ino.o  •  21 August 2011, 16:57

Sustin cu toata inima ce a zis reddogsv! Asa e un suporter adevarat .. respect!

burchiustefan
burchiustefan  •  21 August 2011, 15:12

ba daca nau bani acum cum sa investeasca ? atunci investeste ca are bani

red_nestea
red_nestea  •  21 August 2011, 14:28

Adevarul este ca a fost gesepeu' cu ei in avion sa stie ca s-au strans in jurul lui Danciu ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează