INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ 0-0

SEVILLA - CFR CLUJ 0-0. EXCLUSIV VIDEO Adrian Porumboiu, despre faza golului CFR-ului: „Decizia e corectă! Nu e henț involuntar. Pentru asta a fost inventat VAR”

Arbitrul Andris Treimanis a fost criticat de clujeni după meci // FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Arbitrul Andris Treimanis a fost criticat de clujeni după meci // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 10:02

Adrian Porumboiu, fost arbitru, a comentat meciul dintre CFR Cluj și Sevilla, 0-0, care a dus la eliminarea campioanei României din 16-imile Europa League.

În direct la GSP LIVE, Adrian Porumboiu susține că centralul leton Andris Treimanis a procedat corect când a anulat golul lui Adi Păun, din minutul 87, după hențul făcut de Lacina Traore.

 „Am văzut meciul pentru că era de văzut. Decizia e corectă! Indiscutabil. Pentru asta a fost inventat VAR! Decizia e una corectă. VAR avea tot dreptul să intervină. Cei din cabina VAR au sesizat. Arbitrul nu și-a dat seama că e henț. Dar e evident. Dacă te uiți, vezi cum Traore își așează mâna pentru a trimite mingea. Nu e henț involuntar. Multe nu sunt de analizat.

E un henț evident și cădem în derizoriu dacă vorbim de altele. El s-a folosit de braț! E o preluare subtilă cu mână. Nici arbitrul nu a văzut-o. Dar VAR-ul pentru asta a fost inventat!

De ce nu s-a dus arbitrul să vadă reluarea? Depinde de ce a stabilit cu cei de la VAR. Sunt mai multe variante. A mers pe mâna celor de la VAR, care sigur s-au uitat cu multă atenție. Am văzut că se practică asta, mai ales în Europa League. În Champions League se uită el”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Vezi și: 

VIDEO Dan Petrescu, criză de nervi după Sevilla - CFR Cluj! A venit cu regulamentul la interviu: „Cine îmi dă asta înapoi? Nu se anulează așa un gol! Nu avem nicio șansă la titlu”

A fost CFR dezavantajată?! Crăciunescu și Balaj se contrazic: „Traore nu putea muta mâna” vs „E henț fără niciun dubiu”

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
maccarone707
maccarone707  •  29 Februarie 2020, 10:59
Postat de Vlad Muresan pe 28 Februarie 2020, 10:57

Mai ales cu bucătării și poștașii luxemburghezi care le-au dat 5 goluri.

de 5 ani noncampioni, asa ca shhhhhhhht

sooos1ck
sooos1ck  •  28 Februarie 2020, 12:42
Postat de planetfun pe 28 Februarie 2020, 12:17

Dinamo este irelevanta

A fost si este...un pistol cu apa. Doar Dinamo Bucuresti!!!

planetfun
planetfun  •  28 Februarie 2020, 12:17
Postat de rocky2 pe 28 Februarie 2020, 12:02

Cum, de Moţi va faceti ca ati uitat?:))) 27.08.2014- fcsb e eliminata de Moţi care a marcat un gol, apoi trecand in poarta a aparat DOUĂ penalty-uri, la Pârvulescu si cel decisiv la Râpă, la AL CARUI SUT A REŢINUT CU SIGURANTĂ BALONUL !:))) Este unicat in istoria fotbalului, pe langa Moţi, Dudelange e pistol cu apă!

Dinamo este irelevanta

Vezi toate comentariile (33)
Comentează