INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR

SEVILLA - CFR CLUJ // „Monchi” a încins spiritele: „Uneori nu există o dată viitoare! Asta e una dintre acele zile”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 18:52

Sevilla și CFR Cluj joacă astăzi returul șaisprezecimilor de finală din Europa League. Ramón Rodríguez Verdejo, directorul general al andaluzilor, a încins atmosfera înaintea partidei.

„Monchi” a sunat mobilizarea în rândul fanilor și a anunțat că trofeul Europa League este obiectivul pentru acest sezon: „Uneori nu există o dată viitoare, o altă șansă. Uneori e totul sau nimic! Asta e una dintre acele zile! Hai Sevilla! Nimeni nu vrea trofeul ăsta ca noi”.

SEVILLA - CFR CLUJ // „Monchi” a încins spiritele: „Uneori nu există o dată viitoare! Asta e una dintre acele zile”

Sevilla, cea mai titrată echipă din Europa League

Sevilla este cea mai titrată echipă din Europa League. Andaluzii au câștigat trei trofee consecutive, în sezoanele 2013/2014, 2014/2015 și 2015/2016. Formația antrenată în acest moment de Lopetegui are în palmares și două Cupe UEFA, în 2005/2006 și 2006/2007.

Vezi și:

Billel Omrani refuză România! Și-a ales naționala chiar înainte de Sevilla - CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează