INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

SEVILLA - CFR CLUJ // VIDEO Spaniolii nu s-au abținut! L-au întrebat pe Dan Petrescu despre declarația lui Becali: „Atât pot să spun!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 20:39

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut azi o conferință de presă înainte de meciul cu Sevilla, din returul 16-imilor Europa League. 

  • Sevilla - CFR Cluj se joacă joi, de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

La conferință, un jurnalist spaniol l-a întrebat pe Dan Petrescu despre declarația dată de Gigi Becali, patronul FCSB, care a spus că jucătorii campioanei României fac sex o dată pe săptămână.

„Nu știu despre ce e vorba... Ce treabă are asta cu meciul? Nu are rost să vorbim despre asta acum. Noi jucăm cu Sevilla, să vorbim despre CFR și Sevilla. Jucătorii noștri sunt foarte profesioniști. Atât pot să spun”, a declarat Dan Petrescu la conferință. 

„Jucătorii CFR-ului fac sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfrânare. Jucătorii CFR-ului se împreunează cu femeile doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și Florinel Coman ar fi mai odihnit...dar el merge la împreunare și i se înmoaie genunchii!” 
Gigi Becali, pe 24 februarie, la Pro X 

Match preview Sevilla - CFR Cluj 

Citește și: 

Declarația lui Gigi Becali, virală în Spania: „Președintele Stelei a găsit secretul succesului! Jucătorii lui CFR fac sex doar o dată pe săptămână”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  27 Februarie 2020, 08:36

nici voi nu v-ati putut abtine sa faceti aceasta postare penibila!!!

andrei.f
andrei.f  •  27 Februarie 2020, 07:49

Tot Steaua intereseaza !

flojo
flojo  •  27 Februarie 2020, 07:23

Toate inepţiile spuse de un fariseu interlop sunt dezbătute! Scârbă!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează