INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DEZBATERE/SONDAJ

SONDAJ » Cine se califică în primăvara europeană? Aici ai toate calculele pentru Astra și Steaua

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 10:20

Cotate cu șanse mici de calificare înaintea meciurilor de aseară, Steaua și Astra au răsturnat calculele hârtiei, reușind să învingă în meciurile cu Osmanlispor, respectiv Austria Viena.

Șansele de calificare ale celor două echipe românești au crescut considerabil după rezultatele de aseară. Mai jos sunt toate scenariile favorabile pentru Steaua și Astra:

Steaua se poate califica mai departe cu o victorie pe terenul lui Villarreal. Dacă înving ibericii, echipa lui Reghecampf ar putea termina pe primul loc, cu condiția ca turcii să nu scoată mai mult de o remiză în meciul cu Zurich. 

Steaua se poate califica în primăvara europeană și în cazul unei remize cu minimum două goluri marcate, condiția fiind ca Osmanlispor să o învingă pe Zurich în ultima etapă.

CLASAMENT

1. Osmanlispor 7p 8:7
2. Villarreal 6p 7:7
3. FC Zurich 6p 5:5
4. Steaua 6p 4:5
  • Au mai rămas de jucat:
  • Villarreal - Steaua
  • Osmanlispor - Zurich

De partea cealaltă, Astra are șanse mari de calificare. Giurgiuvenii sunt pe locul doi în grupă, cu două puncte peste Austria Viena. 

Campioana en-titre urmează să o întâlnească în ultima etapă pe AS Roma, deja calificatp, în timp ce austriecii se vor deplasa la Plzen. 

Astra se poate califica și în cazul unui eșec cu Roma, condiția fiind ca Austria Viena să nu câștige pe terenul lui Plzen. Cu o victorie în fața Romei, Astra e singură de calificare, indiferent de rezultatul din celălalt meci al grupei. 

Clasament grupa E:

1. AS Roma 11p 15-7
2. Astra 7p 7:10
3. Austria Viena 5p 9:11
4. Viktoria Plzen  3p 4:8
  • Au mai rămas de jucat:
  • Astra- Roma,
  • Viktoria Plzen- Austria Viena

Ce echipă românească se califică mai departe?

Steaua
Astra
Ambele
Niciuna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  29 Noiembrie 2016, 10:35

FCSB are sansa porcului de craciun , nu mai un mare noroc o califica un arbitraj partinitor si din 2-3 ocazi sa marcheze un gol fara sa primeasca. Astra are sanse mai mar, totusi nu sa joci cu Roma nu-i usor chiar si calificata om vedea.

sexilian
sexilian  •  27 Noiembrie 2016, 18:03

Dupa joc si valoare antrenorului doar ASTRA *** dupa baie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974595099240315
Vasile Lascar  •  27 Noiembrie 2016, 16:31

Normal este ca ambele echipe sa se calificice...Si Steaua si Astra se pot mobiliza exemplar si dau lovitura...Bravooo si felicitari !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close