INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - OSMANLISPOR 1-2

Spaniolii au rămas impresionați de Raul: ”Rusescu avariază grav Submarinul”

Rusescu speră îndreptățit la calificarea în primăvară. Pe 24 noiembrie revine în Ghencea // FOTO Reuters
Rusescu speră îndreptățit la calificarea în primăvară. Pe 24 noiembrie revine în Ghencea // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 00:00

Raul le-a dat spaniolilor trei goluri în două săptămâni. Reușita de joi a închis tabela și i-a urcat pe turci la șefie. ”A fost un coșmar pentru Villarreal”, a scris Marca.

În tur, nu a avut nevoie decât de 73 de secunde ca să semneze "dubla" în remiza cu Villarreal (2-2). Iar după două săptămâni, Rusescu a marcat din nou, la prima ocazie avută, și a decis victoria lui Osmanlispor (2-1) pe El Madrigal.

Raul a fost ales omul meciului (El Crack) de ziarul AS, iar Marca i-a acordat două stele atacantului, care l-a înlocuit pe Webo în minutul 73, marcând în 75.

Mai multe goluri decât Steaua

"Semnat Rusescu. Românul a lăsat «Submarinul galben» grav avariat în Europa. A fost un mare coșmar pentru Villarreal", a comentat Marca.

Raul a fost pe fază la un contraatac și a reluat sigur în plasă, dintre doi adversari, mingea respinsă prost de portarul Andres Fernandez. Singur, fostul stelist a reușit mai multe goluri decât Steaua în grupa L și, datorită lui, echipa turcă a trecut lider.

Rusescu a mai marcat pentru Osmanlispor și în manșa a doua a turului 2 preliminar, un gol la 5-0 cu Zimbru Chișinău, oferind o pasă decisivă la 2-0 cu Kalju Nömme, în al treilea tur preliminar.

181de minute și 3 goluri are Rusescu în actuala ediție a EL. Numai de două ori a fost titular

1gol și două assisturi a reușit Raul în 320 de minute jucate în actualul campionat din Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2016, 10:51

Nu cred ca Raul trebuie revendicat de catre FCSB. El a fost valorizat de catre Unirea Urziceni prin antrenorul Petrescu.

cneius
cneius  •  05 Noiembrie 2016, 12:20
Postat de thomassystem pe 05 Noiembrie 2016, 09:49

Spania e în șoc, la Sevilla oamenii au ieșit pe străzi și se îndreaptă către sediul lui FC Sevilla pentru a cere socoteală despre mazilirea acestei perle a fotbalului european care a fost în curtea lor. Cifrele impresionante ale burtosului, 3 boabe in Europa si o boabă amărâta în magnificul campionat turcesc, au generat valuri de simpatie în toată Spania. Peste tot în Sevilla sunt afișate banere cu mesajul RUSE COME BACK.

Corect !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Noiembrie 2016, 10:10

daume, uite ba atacul romaniei, *** ochii cum se cuvine ca altfel te trag astia in teapa : raul rusescu, claudiu keseru. lasa-ne cu *** aia de atacantai selectionati de pomana de vreo 3 ani, biscuitii aia de andone, out.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează