INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

Spulberaţi de Stuttgart, steliştii se întorc la calcule » Încă au multe variante de calificare

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 02:00

Steaua are nevoie de un egal la Copenhaga pentru a ajunge în primăvara europeană, dar poate merge mai departe şi în cazul unei înfrîngeri


Eşecul categoric de aseară, combinat cu scorul de la Molde, a complicat calculele calificării pentru Steaua. Pentru a nu mai depinde de celălalt rezultat din grupă, elevii lui Reghecampf au nevoie de un egal în Danemarca.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

1. Victorie la Copenhaga
Steaua termină pe primul loc în grupă, însă asta nu înseamnă neapărat o echipă mai slabă pentru roş-albaştri în primăvara Europa League: Liverpool şi Inter Milano sînt pe locul 2 în grupele lor şi i-ar putea deveni adversari!

2. Egal în Danemarca
Cu 11 puncte, Steaua se califică de pe locul 2 sau chiar de pe primul loc, cu condiţia ca Stuttgart să n-o învingă acasă pe Molde.

3. Înfrîngere cu Copenhaga
Steaua va fi depăşită de Copenhaga doar dacă pierde cu 0-1 sau la o diferenţă mai mare de două goluri. În cazul în care sînt învinşi la un gol diferenţă, dar marchează în Danemarca, "roş-albaştrii" sînt automat în primăvară.

4. Stuttgart nu învinge
Elevii lui Reghecampf se califică indiferent de rezultatul de la Copenhaga dacă Stuttgart nu obţine toate cele trei puncte cu Molde. Nemţii vor juca însă partida pe teren propriu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
supersolo
supersolo  •  24 Noiembrie 2012, 01:14

Sunt varza.....la ora asta....meciul asta a dat cu ei de pamant...isi vor reveni greu ...sau deloc ...daca pierde calificarea ....la moralul care al mai au ...vor pierde si avansul de puncte in clasament ...si sa vezi dezastru dupa....

andystar
andystar  •  23 Noiembrie 2012, 18:43

ORICUM SUNTEM PESTE TOT CE POATE DA FOTBALUL ROMANESC LA ORA ASTA ,PLUS CFR(ANU ASTA) CARE M-A SURPRINS PRIN VICTORIA SA SI II FELICIT ! DINAMO SI RAPID NU AU EXISTAT NICIODATA IN CUPELE EUROPENE ,CU MICI EXCEPTII -VEZI RAPID 2006 SFERT ! IN REST SUNT ZERO IAR RAPIDISTII SUNT SI MAI FRUSTRATI PT CA STEAUA I-A SCOS IN 2006 SI II VA BANTUI O VIATA INTREAGA ! IAR CELALALTE ECHIPE CA CFR,OTELUL,UNIREA AU JUCAT ACOLO DOAR DATORITA STELEI CARE AN DE AN FACE PCT !!!!!!!!!!!!!!!

cronchicronc
cronchicronc  •  23 Noiembrie 2012, 17:14

teoretic Steaua se califica,doar alegerile sunt la 3 zile dupa meciul de la Copenhaga.lumea tre sa fie multumita si cu gandul la calificare cand pune stampila pe vot!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează