INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA A SCĂPAT IEFTIN

Steaua a fost amendată de UEFA după dubla cu ŢSKA

Steaua s-a temut de o suspendare după meciul cu TSKA
Steaua s-a temut de o suspendare după meciul cu TSKA

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 18:33

Forul continental a amendat Steaua pentru incidentele de la dubla cu din Europa League cu ŢSKA.

Astfel, roş-albaştrii vor trebui să plătească 10.000 de euro pentru că la meciul tur de la Cluj suporterii au folosit lasere.

Pentru incidentele de la Sofia, atunci cînd ultraşii au aruncat cu torţe în teren, clubul a fost amendat cu aceeaşi sumă.

Steaua a scăpat astfel de ce se temea. Avînd în vedere că a mai fost judecată pentru astfel de lucruri în ultimii ani, exista riscul ca forul de la Nyon să decidă ca Steaua să joace un meci cu porţile închise.

Mihai Stoica a avut-o la delegatul UEFA la meciul cu ŢSKA. "MM s-a dus şi i-a spus că cei de la ŢSKA au vîndut bilete unor persoane pe care Steaua nu le recunoaşte şi pentru care nu-şi asumă responsabilitatea. În plus, i-a zis că respectivii fani vor să intre pe teren şi să provoace incidente. Din moment ce am anunţat dinainte, nu cred că vor fi probleme, probabil va fi vorba doar despre o amendă", a dezvăluit Gigi Becali după meciul de la Sofia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
stelutza007
stelutza007  •  23 Septembrie 2011, 23:31

beeee beeee behehehhe beeeeee? beee beee behee!!!! Beh beh, beh beeeeee bbeeee bbbeeeb behehe. Stoaia, behehehe hhe beee beeee

alpin
alpin  •  23 Septembrie 2011, 21:15

Si cand se judeca situatia de la meciul cu Schalke?! Atunci vor fi re-re-re-re-recidivisti!!! Dar, de ce trebuie sa plateasca Becali amenzile?! Nu plateste societatea numita Steaua?!?

fann_liverpool
fann_liverpool  •  23 Septembrie 2011, 20:07

da TSKA cat a luat amenda, ca Tatarusanu a fost "vanat" tot meciul cu lasere la Sofia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează