INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - STEAUA 0-0

Steaua a suferit în apărare și la mijloc! 7 steliști au jucat sub așteptări » Cum arată notele și cifrele meciului

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 08:36

Steaua a terminat la egalitate meciul cu FC Zurich, 0-0, și se află pe ultimul loc în Grupa L, având șanse mici de a se califica în primăvara europeană.

Elevii lui Reghe a avut un joc modest și nu au pus mari probleme adversarilor. Steliștii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor și aproape întreaga echipa a dezamăgit.

Golubovici, Achim, Muniru, Aganovici, Bourceanu, Toșca și Moke au fost cei mai slabi steliști, primind nota 5 din partea Gazeta Sporturilor.

Nici steliștii care s-au evidențiat nu au avut un joc strălucit. Niță, Tamaș, Momcilovici, Popa, Boldrin și De Amorim au fost cei mai buni oameni ai Stelei, fiind notați cu 6.

 note

note 2

Clasament grupa L:

1. Osmanlispor 7p 7-5
2. Villarreal 5p 6-6
3.  FC Zurich 5p 4-4
4. Steaua 3p 2-4

Program grupa L:

24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2016, 17:22

Asa ca si o chestie: sa nu dea D*zeu ca echipa CFR sa gaseasca investitor puternic. Steaua ajunge o mica gluma. Si asa in atari conditii joaca mult mai bine decat Steaua. FRF vrea sa o penalizeze inca odata. Sa scape Steaua. Mereu o criticati ca nu joaca bine ca 7 ! jucatori au luat note la limita... Si atunci ? Pentru ce duce jucatori pe banda rulanta ,desfiinteaza intentionat echipe rivale (vezi cazul Astra ),daca e impotenta ? Vrea sa castige cu orice pret campionatul sa ia banii? Normal, pana una alta aia sunt banii cei mai siguri.Un arbitru aici ,altul dincolo , un hent mutat in careu ,un gol din offside si uite asa ramane pe primul loc.Pe care nu-l merita!

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  04 Noiembrie 2016, 13:42
Postat de cobra_z pe 04 Noiembrie 2016, 10:03

s-au obisnuit deja, uite ce mandrii sunt dupa doua egaluri norocoase cu o echipa din a doua liga elvetiana

Ne cheama mimamo si avem cel mai bun patron pe Dl. Negoita care este bogat si mai este si om bun si a demonstrato inclusiv faptic si a promis ca va investi bani la echipa si o sa jucam si noi la anul in Sampions Lig si am avut si vom aveam cea mai principala coregrafie ! Hei ! Hei !

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  04 Noiembrie 2016, 13:39
Postat de Eugen Eugenescu pe 04 Noiembrie 2016, 12:42

ati uitat sa notati si antrenorul ! cred ca 2 este o nota mare pentru Reghe...sa faci o echipa cu Achim,cu Bou...rceanu,Golubovici si alti ametiti,e intr-adevar,o mare realizare...doar Nita si Tamas au jucat fotbal,restul...pe mana cu Mache !

Daca un antrenor care te califica in Europa League si pastreaza sanse de iesire din grupe in 16 imi este un antrenor de nota 2, atunci tu trebuie sa te apuci de cricket :)))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează