INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA, MÎINE, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua a vîndut bilete pentru meciul cu AEK doar în Cipru » Galerie din ”ciprioţi”!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 00:14

Premieră pentru un meci disputat în deplasare în cupele europene: Steaua a vîndut bilete pentru suporterii proprii doar în Cipru


Steaua estimează că va avea o galerie-record la Nicosia, formată din 3.000 de persoane, deşi n-a vîndut bilete pentru meciul cu AEK Larnaca la Bucureşti! Pentru prima dată în istoria recentă a participărilor ei în Europa, formaţia roş-albastră n-a pus în vînzare tichete pentru un meci disputat pe continent. Partea care le revine românilor, în jur de 2.000 de bilete, a fost vîndută în Cipru.

Românii din insulă şi-au mai luat bilete şi în plus, peste limita care le era rezervată, şi steliştii au aflat că vor avea parte de o susţinere cum n-au mai avut recent, nici măcar la meciurile pe care le-au disputat în campionatul intern. Duminică, în Regie, echipa a fost încurajată de 300 de oameni, deci de zece ori mai puţini decît o vor susţine joi seara pe arena GSP din Nicosia.

Singurii români care şi-au procurat tichete provin dintr-o facţiune, Old Boys, care ocupa de obicei un sector din tribuna a II-a a stadionului din Ghencea. Ultraşii din acest grup au asistat şi la cîteva antrenamente din cantonamentul austriac, din vara asta, şi au fost singurii care au făcut deplasarea la Napoli, în decembrie 2010, cînd Steaua a pierdut cu 0-1 şi a ratat calificarea în primăvara Europa League.

"În Cipru sînt foarte mulţi români, care muncesc acolo şi-şi doresc s-o vadă pe Steaua, asta e explicaţia pentru care se vor strînge foarte mulţi la meciul nostru cu AEK"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

200 de suporteri a avut Steaua la precedenta deplasare din Europa League, la Sofia, unde a remizat cu ŢSKA, 1-1, şi a obţinut accesul în grupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
miserupe
miserupe  •  29 Septembrie 2011, 07:50

Am luat ieri bilet si se vandusera cca 4000 deja in sectorul destinat romanilor , sigur nu sunt toti stelisti dar steaua e emblema tarii , e normal sa moara de oftica astia 4000 de rapidisti de pe glob ;)

dan2234
dan2234  •  29 Septembrie 2011, 07:02

Clasamentul mondial FIFA: 1-Spania, 4-Uruguay, 9-Croatia, 15-Japonia, 16-Cote d'Ivoire, 18-Elvetia, 19-Australia, 22-Bosnia, 27-Ungaria, 29-Coreea, 31-SUA, 36-Egipt, 38-Israel, 41-Burkina Faso, 42-Senegal, 44-Armenia, 45-Jamaica, 46-Algeria, 49-Romania, 50-Iran. Sursa: www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html. Aici am ajuns! Noapte buna, Romania! Incredibil! Citi bani, cite fitze, cite vedetisme, cita rivalitate, cita patima....Ascundeti-va, bai....si presa, si cluburile, si toata lumea, lasati-va de sportul asta! Milioane de Euro PENTRU CE? PUTEREA Mafiei sint FANII care le dau interesul! GSP, da-ne si noua niste stiri din Burkina Faso!

claudiuhermelin
claudiuhermelin  •  28 Septembrie 2011, 23:10

Bilete la meciurile STELEI se vor comercializa de acum in regim de circuit inchis, numai in pipera, alea alexandru (care este a opta minune a lumii - un oier ajuns proprietar de palat!) si prin agentia de bilete a fratilor becali shmenarii impreuna cu mache manache (biletele se vor primi direct din mana lui!) va mai exista posibilitatea castigarii de bilete in urma unui concurs ce se va organiza pe pasunea dintre pipera si voluntari, concurs ce se numeste tunde mioara; va trebui sa alegeti o mioara si s-o tundeti. Norocosii vor gasi prin meandrele lanii ovinelor cate 2 bilete la un meci cu steaua, pentru a putea merge cu prietena/prietenul. Biletele vor fi la meciuri diferite! VPMB!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează