INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORŢI 16'IMILE EUROPA LEAGUE

Steaua ar putea întîlni în 16-imi o super-echipă ca Manchester United sau Valencia

Steaua ar putea întîlni în 16'imi o superechipă ca United, City sau Valencia
Steaua ar putea întîlni în 16'imi o superechipă ca United, City sau Valencia

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 09:24

Steaua îşi va afla mîine adversarul din 16-imile Europa League.

În urma partidelor de miercuri, 12 echipe şi-au luat biletele pentru tragerea la sorţi a 16-imilor Europa League, care va avea loc vineri, 16 decembrie. Printre aceastea se numără şi Steaua, care s-a calificat în urma ultimului meci din grupă, 3-1 cu AEK Larnaca, în timp ce Vaslui va rămîne acasă după înfrîngerea de la Zurich (2-0).

Din Liga Campionilor se alătură 8 echipe, cele care au terminat pe locul 3 în grupe: Manchester City, Trabzonspor, Manchester United, Ajax, Valencia, Olympiacos, FC Porto, Viktoria Plzen.

Steaua a reuşit aseară a 9-a calificare, în toată istoria clubului, în primăvara unei competiţii europene. În februarie 2012, Steaua va juca în "16-imile" Europa League, iar mîine la ora 14:00, va fi în urnele tragerii la sorţi pentru stabilirea celor 16 confruntări din primăvară.

Pentru că a terminat pe locul 2, Steaua nu va fi cap de serie şi va întîlni fie o echipă de pe primul loc din Europa League, fie una dintre cele 4 cu cel mai bun punctaj "căzute" din Champions League. Cele mai mari nume peste care Steaua poate da sînt: Manchester United, Manchester City, Valencia, PSV, Anderlecht sau Atletico Madrid.

Ce adversari posibili pentru Steaua se cunosc pînă acum:
Manchester United
Manchester City
Valencia
Olimpyakos Pireu
Sporting Lisabona
Beşiktaş
Athletic Bilbao
Twente
Anderlecht
PSV
Standard Liege
Metalist Harkov

Roş-albaştrii vor disputa prima manşă pe teren propriu, pe 16 februarie 2012, iar returul în deplasare, o săptămînă mai tîrziu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (129)
sorindrag
sorindrag  •  16 Decembrie 2011, 10:50

Presimt ca toata iarna vom fi tembelizati pe toate canalele media cu ciobanul asta nenorocit si oile lui . Si se mai mira unii ca nimeni nu mai citeste ziare de sport ...

woodstock69
woodstock69  •  16 Decembrie 2011, 01:03

Steaua va juca cu Twente

stiinta_with_love
stiinta_with_love  •  16 Decembrie 2011, 00:52
Postat de forumeer pe 16 Decembrie 2011, 00:20

Lasa-ma cu norocu' asta, ca la noi e mai prezent fratele sau, ghinionul. Nici nu trebuie sa ma gandesc mai departe de anul trecut. Golurile cu Napoli, minutele 97 si 93. Oricare sa nu fi fost sau sa se fi dus in bara mingea si Steaua se califica in dauna broscarilor...

Da, de acord cu Napoli, dar decat sa-l bagam pe D-zeu in ecuatie, mai bine ne rezumam la kestii mai lumesti, gen noroc si ghinion. Insa merg pe ideea, ca la cat ghinion a avut steaua cu napoli anul trecut, acum si-a luat revansa la norocul pe care l-a avut cu calificarea asta.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează