INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Novak Martinovic prefațează Steaua Roșie - CFR Cluj: „Echipa nu are un joc stabil” » De cine trebuie să se teamă Șumudică

Articol de , - Publicat marti, 17 august 2021 14:21 / Actualizat marti, 17 august 2021 15:03

Ajuns la 36 de ani, Novak Martinovic s-a retras din fotbal, agățând ghetele în cui în vara lui 2019, dar rămâne un susținător al Stelei Roșii Belgrad.

Acum, fostul fundaș de la FCSB trăiește la Belgrad și a prefațat meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj, declarând că presiunea mai mare este pe echipa lui Dejan Stankovic.

VIDEO Novak Martinovic, despre Steaua Roșie - CFR Cluj: „Cred că Steaua Roșie are puncte slabe. Mai are nevoie de timp”

„Pe Steaua Roșie e puțin mai multă presiune. Aici sunt jucători care iau mulți bani, 600.000-700.000 de euro pe an. În acest an avut cel mai ușor drum spre Champions League și nu a reușit, acum e presiunea mare. 

Echipa nu are un joc stabil, nu știi niciodată ce va fi. E posibil să joace incredibil și să câștige cu 3-0, dar e posibil și ca CFR să câștige. Echipa are jucători foarte valoroși, dar ceva nu e în regulă la Steaua Roșie.

Cei mai periculoși jucători pot fi Katai (extremă stânga, 30 de ani), Ivanic (mijlocaș ofensiv, 27 de ani) sau Kanga (mijlocaș ofensiv, 30 de ani). Foarte importanți sunt și fundașul Dragovic și Krsticic, dacă va juca la mijloc. Ei sunt la început și abia în câteva săptămâni vor juca mai bine. Asta ar putea fi cea mai mare problemă pentru ei.

Cred că va fi o atmosferă incredibilă, Cred că peluza va fi plină. Nu știu daca va fi plin în ambele peluze, dar vor fi 30.000 de fani. Când echipa a venit de la Triaspol, au venit câteva sute de fani la aeroport și i-au sprijinit pe jucători. Echipa a jucat bine în ultimii ani, iar fanii nu au uitat. Până acum există sprijin”, a spus Martinovic pentru Gazeta Sporturilor.

CV Novak Martinovic

  • s-a născut pe 31 ianuarie 1985, în Belgrad
  • în Serbia a evoluat pentru Rad, Borca, OFK Beograd și Steaua Roșie
  • în România a venit la Pandurii, în 2009
  • la FCSB a evoluat între 2010 și 2012 și a câștigat Cupa României în 2011
  • are un titlu de campion cu Steaua Roșie, în 2014

Cine e Steaua Roșie Belgrad

  • club înființat în 1945, cu 2 ani înainte de a apărea Steaua București
  • are 32 de titluri de campioană și 25 de Cupe interne
  • a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1991, 0-0 și 5-3 după penalty-uri cu Marseille
  • s-a impus în Cupa Intercontinentală, 3-0 cu Colo-Colo (Chile)
  • a jucat finala Cupei UEFA în 1979, 1-1 și 0-1 cu Borussia Monchengladbach
  • la începutul anilor '90, Steaua Roșie propunea o trupă incredibilă, în care jucau, printre alții, Savicevici, Mihajlovici, Prosinecki, Belodedici, Pancev, Jugovici

Citește mai multe știri despre CFR Cluj

Prin „tunelul groazei” pe Marakana din Belgrad! Aici joacă CFR pentru grupele Europa League

Vedeta din România care nici nu vrea să audă de CFR: „Trecem ușor de clujeni! Sportul sârbesc e cu 150 de ani peste sportul românesc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează