INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE – CFR CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN SERBIA STEAUA ROȘIE – CFR CLUJ. Dejan Stankovic își joacă viitorul cu CFR! Președintele a făcut o criză de nervi

STEAUA ROȘIE – CFR CLUJ. Dejan Stankovic își joacă viitorul cu CFR! Președintele a făcut o criză de nervi
STEAUA ROȘIE – CFR CLUJ. Dejan Stankovic își joacă viitorul cu CFR! Președintele a făcut o criză de nervi

Articol de , - Publicat luni, 16 august 2021 17:41 / Actualizat luni, 16 august 2021 18:04

Steaua Roşie Belgrad a fost eliminată incredibil de Sheriff Tiraspol din turul trei preliminar al Champions League, Zvezdan Terzic, președintele echipei, a făcut o adevărată criză de nervi, iar antrenorul Dejan Stankovic tremură pentru postul său în cazul unei înfrângeri și în „dubla” cu CFR

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, jurnaliștii Gazetei Sporturilor, se află în Belgrad (Serbia), de unde transmit cele mai noi informații legate de partida dintre Steaua Roșie și CFR Cluj
  • Partida Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, din prima manșă a play-off-ului Europa League, se joacă marți, de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
Cod roșu la Belgrad » Reportaj GSP din orașul unde CFR Cluj își joacă viitorul: cele mai tari curiozități
STEAUA ROȘIE - CFR CLUJ
Cod roșu la Belgrad » Reportaj GSP din orașul unde CFR Cluj își joacă viitorul: cele mai tari curiozități

Nu e deloc liniște la Belgrad înaintea meciului de marți seară cu CFR Cluj. Eliminarea Stelei Roșii din turul trei preliminar al Ligii Campionilor a creat un adevărat cutremur în interiorul clubului. Sârbii erau cu gândul la grupele Champions League, dar acum pot ajunge chiar mai jos de Europa League, în Conference.

Președintele clubului, Zvezdan Terzic, a răbufnit după eliminarea în fața moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, iar un alt insucces în fața campioanei României ar putea produce un adevărat dezastru în interiorul clubului din capitala Serbiei. Impactul financiar ar fi major, mai ales că sârbii plătesc salarii mari, așa că Stankovic ar deveni victimă, plecarea fiind aproape sigură.

"Este inadmisibil!"

"Sunt extrem de dezamăgit că jucăm acest meci cu CFR. Atât ca fan, cât și ca președinte. Am jucat slab cu Sheriff și este inadmisibil să fim eliminați de o astfel de echipă. Aceasta nu este imaginea realistă a valorii noastre. Nu e o înfrângere ca altele, aceasta va dura mult timp pentru că miza a fost prea mare pentru noi. Am avut niște ambiții mari și nu am fost la înălțimea misiunii. Niciunul dintre noi! Avem un grup de jucători extraordinari, dar sunt foarte supărat", a declarat Terzic.

Acum, sârbii nici nu concep să fie eliminați și de CFR Cluj. În cazul unui alt insucces, Steaua Roșie ar urma să ajungă în grupele Conference League, iar clujenii în Europa League.

"Toți merităm critici în momentul ăsta. Steaua Roșie nu are dreptul să arate așa. Vine meciul cu CFR și trebuie să fim curajoși, deștepți și să ne concentrăm asupra acestui meci. Suntem obligați să ajungem pentru a cincea oară consecutiv în grupe! Oricum, după meciul cu CFR urmează o analiză serioasă și vedem unde s-au comis marile greșeli. Și da, vom lua deciziile adecvate!", a mai precizat președintele clubului.

Își joacă postul cu CFR?

Ce înseamnă "deciziile adecvate"? Colegii jurnaliști sârbi au spus pentru Gazeta Sporturilor că inclusiv postul lui Dejan Stankovic ar putea fi în mare pericol, chiar dacă acesta a semnat în luna mai prelungirea contractului cu Steaua Roșie, până în 2024. Susținut încă de președinte, ultrașilor nu le-a picat deloc bine eliminarea din Champions League.

"Eu nu sunt dezamăgit, sunt doar trist. Meciul retur cu Sheriff este cel mai trist din viața mea. E clar că responsabilitatea este doar pe mine și dacă e nevoie să se găsească un vinovat, atunci eu sunt acela. Eu am ales, eu am făcut echipa, eu am schimbat. Este doar vina mea, dar trebuie să vedem ce facem în continuare. Trebuie să ajungem în grupele Europa League", a spus antrenorul care e pe banca Stelei Roșii din decembrie 2019.

Pentru eliminarea "rușinoasă", așa cum o numesc sârbii, din preliminariile UCL, Steaua Roșie a ratat și o sumă extrem de importantă. 5 milioane de euro veneau de la UEFA doar pentru participarea în play-off, sumă care a ajuns la vecinii din Republica Moldova. 

"Echipa asta este făcută pentru jocuri mult mai mari decât acesta contra românilor. Nu meritam așa ceva. Este clar că nu prea va exista multă înțelegere din partea fanilor, care sunt dezamăgiți de eliminarea în favoarea echipei din Moldova. Acum, trebuie să-și adune forțele pentru a ajunge în Europa"
Stefan Kojic, jurnalist sârb la Blic

"Steaua Roșie a fost în ultimii doi ani în grupele Ligii, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90, are 10 internaționali. E o echipă foarte puternică. Dacă ne vom ridica la nivelul lor, cu siguranță vom pune și noi probleme. Mi-aș dori să nu mai existe sincope după minutul 20, nu înțeleg de ce au apărut cu Young Boys"
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Europa League // Match Preview: Steaua Roșie - CFR Cluj

Șumudică, OUT de la CFR Cluj? Varga începe să-și piardă răbdarea » Dan Petrescu vrea să revină

Șumudică nu s-a putut abține! Aroganța făcută de antrenorul lui CFR Cluj pe WhatsApp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mehighms
mehighms  •  17 August 2021, 08:23
Postat de cfrinho pe 16 August 2021, 18:31

Felicitari rusilor de la Tiraspol, au dat lovitura...au bani de vodka pentru 10 ani de acum inainte...pardon, 10 luni. :)))

care rusi ma?

submarina
submarina  •  16 August 2021, 22:25

Adevăru` e că nu au nici un rus în echipă, doar negri, de prin Nicaragua şa:)) Crvena a fost jalnică. Hai CFR.

cfrinho
cfrinho  •  16 August 2021, 18:31

Felicitari rusilor de la Tiraspol, au dat lovitura...au bani de vodka pentru 10 ani de acum inainte...pardon, 10 luni. :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează