INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA, AZI, ORA 20:00, PRO TV

Stoichiţă l-a avertizat pe Panduru: El e şeful pe bancă!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2009 00:00

O regulă impusă deja de "Lippi" care i-a mirat şi i-a satisfăcut pe jucători e faptul că de pe banca Stelei, în timpul jocurilor, nimeni în afara lui Stoichiţă nu are voie să se ridice şi să strige la jucători sau să le dea indicaţii. Tehnicianul chiar i-a avertizat, înaintea ultimului joc de la Braşov, atît pe Marius Ianuli, cît chiar şi pe Panduru că doar el stă în picioare şi discută cu Surdu şi compania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  01 Octombrie 2009, 13:33

Gata gazetarilor n-au trecut 2 sapt si incepeti sa bagati strambe intre astia 2 sa va fie rusine cred ca Romania e singura tara unde antrenorii sunt pusi si demisi de catre asa zisii ziaristi.Si cu Bergodi nu exista interviu in care in loc sa incepeti cu o intrebare despre meci voi intrebati daca Becali o sa faca si o sa zica el ce face el ce o sa zica sa va fie rusine de in_bar_ligaciosi.Asa faceti voi bagati strambe prima oara cand vad rad dar insistenta voastra ii face sacreada.Rusine voua

 •  01 Octombrie 2009, 13:29

Steaua - cea mai trista echipa din lume Steaua este cea mai iubita echipa de fotbal din România. Asta e clar. Resorturile acestei iubiri care, în mod absolut nefiresc, se revarsa pestilential din cele mai ascunse colturi ale Moldovei, Olteniei, Dobrogei si Ardealului spre superbul cartier Ghencea din Bucuresti, ramîn inexplicabile. Autenticitatea ei este si ea îndoielnica. Nici nu nu mi-am propus, însa, sa explic fenomenul care, dupa o jumatate de ora petrecuta pe orice site de sport care

 •  01 Octombrie 2009, 13:06

Super comentariul lui Ghiu, trebuie neaparat sa se faca jurnalist. Sa inteleg ca Steaua e o echipa neorganizata, cu jucatori scunzi, sudici, de o constitutie atletica mica si, mai mult, joaca in deplasare. Super Ghiule !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează