INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALKMAAR - ASTRA, 21:00, DIGISPORT, GSP.RO

Șumudică a dezvăluit tactica pentru meciul cu Alkmaar: "Eu nu știu să fac asta" » Care e punctul forte al giurgiuvenilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 13:15

Astra s-a impus pe teren propriu în turul meciului cu Alkmaar, 3-2, și are prima șansă la calificarea în grupele Europa League.

Marius Șumudică a vorbit la conferința de presă despre meciul cu olandezii și despre tactica giurgiuvenilor.

"I-am surprins la Giurgiu, mai ales la fazele fixe. Eu nu știu să mă apăr și nu vom face asta în Olanda. Dacă știam să mă apăr, Astra nu avea cea mai slabă apărare din campionat. Avem cel mai bun atac, în schimb, și asta ne ajută.

Șansele la calificare sînt egale. Chiar dacă am cîștigat în tur, calificarea se joacă. Nu sîntem favoriți", a spus Șumudică la conferința de presă.

Meciul Alkmaar - Astra se va disputa azi, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  27 August 2015, 17:28

@bobyj Are jucatori e adevarat. Dar multi el si i-a adus, cum ar fi lotul de la Chiajna. Plus a revitalizat cativa jucatori care erau intr-un con de umbra, cum ar fi Alibec. Nu s-au investit bani in transferuri deloc.In plus i-au plecat cativa jucatori importanti in vara Ben Youseff, Seydou Yaha, Laban, Fatai, Seto.

bobyj
bobyj  •  27 August 2015, 17:25

Mai schimbati poza asta a lui ,,aia mica". M-am saturat de tricoul lui *** si de felul cum sta tolanit ca un nesimtit la conferinta de presa. In rest anul asta merge ca antrenor. sa vedem cat il tine, pentru ca e bun ca are jucatori, nu ca ar sti el mare lucru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

harison
harison  •  27 August 2015, 17:23

Doar ptentru treaba asta l-as pune la nationala,nationala Romaniei prin definitie a fost tot timpul ofensiva cu exceptia ultimilor 8 ani.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează