EUROPA LEAGUE    •   PLAY-OFF

Șumudică dezamăgit de FCSB și CFR Cluj după eșecul european: "S-a dus și coeficientul pe care eu l-am făcut la Astra"

Marti, 04 Septembrie

Marius Șumudică (47 de ani), antrenorul lui Al-Shabab, a comentat dezastrul european bifat de FCSB și CFR Cluj, care n-au reușit calificarea în grupele Europa League, deși au avut adversari acceptabili, Rapid Viena, respectiv luxemburghezii de la Dudelange."Nu mă așteptam ca cele două echipe să iasă. Am avut un semn de întrebare când au pierdut în Luxemburg, șansele erau 30-70%. FCSB a avut în mână această calificare.

Rapid Viena, de la mijloc în sus avea jucători creativi. Chiar și așa, nu mă așteptam la așa ceva. Din păcate, s-a pierdut și coeficientul pe care eu l-am făcut la Astra. Va fi din ce în ce mai greu să ajungem în grupele europene", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

"În 15 ani, e a doua necalificare. Voi erați obișnuiți cu Becali an de an în Europa. Hai să vedeți de acum înainte ce greu o să fie. Nu pentru mine, că eu o să fiu cap de serie până în play-off" Gigi Becali, patron FCSB

FCSB a pierdut în fața lui Rapid Viena, scor 3-4 la general, în timp ce campioana României a fost umilită de Dudelanga, scor 2-5 la general.

Citește și: ANALIZĂ GSP // Becali a devenit manager ABSOLUT la FCSB! Patronul și-a blocat antrenorul mai rău ca oricând și a ajuns inclusiv să le arate fotbaliștilor cum să șuteze

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

its1134  •  04 Septembrie 2018, 20:03

A făcut el coeficient la Astra. =))))))))) :)))))))))))) Ahahahahahaha! Asta CHIAR A FOST SIMPATICĂ, poate un pic labilă psihic, dar simpatică. Nea' jurnalistul blogger, bagă bre tu un calcul și zi-ne cât coeficient a făcut *** cu Astra.. comparativ cu Steaua sau CFR..

andrei.f  •  04 Septembrie 2018, 11:57

Bă ***, ce coeficient ai făcut tu cu Astra ? Tu nu ai adunat nici a zecea parte din punctele făcute de Steaua !

davveroirl  •  04 Septembrie 2018, 10:23

Cam ce coef a facut acest laudaros !?

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase