INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALKMAAR - ASTRA, JOI, 21:00, DIGISPORT1, GSP.RO

Şumudică nu se linişteşte! Ziua şi atacul la adresa Stelei: "Ei sînt cei de la Mogoşoaia, cei evacuaţi din Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 11:05

După 3-2 în tur, Astra are prima șansă la calificarea în grupele Europa League, contra celor de la Alkmaar.

Giurgiuvenii au plecat azi în Olanda, iar Marius Șumudică a vorbit despre meci și nu a uitat să o înțepe pe rivala Steaua.

"Mergem să jucăm fotbal și să apărăm acest avantaj minim. Va fi greu. Este o presiune mare pe mine și pe jucătorii mei. Sînt aproape de o mare performanță. Vom merge să jucăm fotbal și vrem să marcăm. 

Olandezii sînt tineri și au foame de performanță. Ei joacă acasă și vor avea un public fantastic de partea lor. Este greu să joci meciul retur în deplasare.

Boldrin are șanse mici să joace. Este tumefiat și are un hematon destul de mare. Jucătorii au primele stipulate în contract, dar îi cunosc și sînt sigur că nu se gîndesc la bani. 

Ar fi o mare performanță ca Astra să se califice în Europa League. Nu mă interesează ce face cealaltă echipă. Nici 5% nu mă gîndesc la rezultatul ei. Cred că celor de la Mogoșoaia, evacuați din Ghencea, le va fi greu să întoarcă rezultatul", a spus Șumudică la televiziunea sportro.

Meciul Alkmaar - Astra se va disputa joi, 27 august, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (292)
ortega
ortega  •  27 August 2015, 09:11

FC Gazde ... nicăieri acasă ... Asta e fcsb ... *** României ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  27 August 2015, 08:37
Postat de borat101 pe 27 August 2015, 02:29

Sumudica - Te rugam, nu mai insulta cuvantul Mogosoaia, oamenii de acolo, orasul, etc... Chiar strici imaginea cu astia cu cortul!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  27 August 2015, 04:03

Steaua nu a fost evacuata din Ghencea. A plecat pur si simplu. Ca pe rapidisti ii intereseaza cine se mai duce pe acolo tine de proverbul cu barna din ochi.

Vezi toate comentariile (292)
Comentează
Close