INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012

Suporterii Craiovei au protestat în faţa preşedintelui UEFA: "Platini, attention, FRF = Mafia"

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 23:39

Preşedintele UEFA a fost întîmpinat ieri la Bucureşti de protestatari olteni, care au afişat la aeroport şi pe traseul spre centrul Capitalei mesaje împotriva FRF şi pro- Craiova


La sosirea la Bucureşti, pe aeroportul Aurel Vlaicu, unde a fost întîmpinat de Mircea Sandu, preşedintele UEFA, Michel Platini, a avut parte de o primire neaşteptată: doi suporteri olteni care au afişat pancarte împotriva şefului federaţiei şi au strigat " FRF is Mafia!". Dacă Naşu' a schiţat un zîmbet forţat, rece, în schimb Platini părea surprins de protestul suporterilor. "It's enough!" ("E de ajuns!") le-a spus Sandu respectivilor în limba engleză, în timp ce-l liniştea şi pe şeful UEFA: "It's OK!".

Pe drumul spre Casa Presei Libere, fanii olteni au afişat pe podul de lîngă fîntîna Mioriţa un imens banner cu aceleaşi mesaje: "Justice for Craiova. Platini, attention, FRF ă Mafia". Deşi suporterii n-au produs nici un incident, imediat, un jandarm l-a oprit pe unul dintre contestatari, cerîndu-i să se legitimeze. "Bine că nu poţi să mă baţi! Asta-i România!", s-a revoltat suporterul la plecare.


"Am văzut bannerele, le-a văzut şi domnul Platini, nu-i nici o problemă. I-am explicat în mare despre ce e vorba. Am discutat şi cu unul dintre fani la telefon. Îi asigur pe suporterii olteni că voi face tot ce-i posibil să existe echipă la Universitatea"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
grande.balaci
grande.balaci  •  12 Aprilie 2012, 13:58

coruptia,hotia,escrocheria sunt elementele definitorii ale societati noastre,contemporan cu SANDEL si MITICA.

perspico
perspico  •  12 Aprilie 2012, 10:29

Scarnavie, ne vrem Universitatea Craiova noastra inapoi, nu clona ta, a lui dragomir, piturca, netoiu, Camataru si solomon!

afro
afro  •  12 Aprilie 2012, 09:58

Zicetzi ma sar*mana la NaS!! revenivar Buba Neagra in anus..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează