INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL

Torres a fost operat la Barcelona şi lipseşte sigur cu Unirea!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Atacantul lui Liverpool, Fernando Torres, a fost operat la genunchi, iar chirurgul său spune că operaţia a fost reuşită, jucătorul urmând să revină pe teren peste şase săptămâni, informează The Sun.

Torres avea probleme la cartilajul genunchiului drept, iar acestea s-au agravat în meciul de Cupă cu Reading. "Operaţia a fost un succes şi, dacă nu vor apărea probleme, Fernando va fi apt de joc în şase săptămâni", a spus medicul Ramon Cugat, cel care a realizat intervenţia chirurgicală într-un spital din Barcelona.

Atacantul spaniol va reveni pe teren la începutul lunii martie şi nu va putea evolua în meciurile cu Unirea Urziceni din 16-imile Ligii Europa, întâlniri programate la 18 şi 25 februarie.

Altfel, presa engleză a scris că Ryan Babel a avut duminică un conflict cu Rafael Benitez şi a plecat pentru o perioadă de la centrul de pregătire al echipei. Antrenorul vrea să-l transfere pe Babel la Sunderland, în schimbul atacantului Kenwyne Jones.

Fostul jucător şi antrenor al lui Liverpool, Grame Souness, a declarat că Benitez trebuie înlocuit, iar cel mai potrivit în acest moment este Kenny Dalglish. "Benitez este deja de aproape şase sezoane pe Anfield, cred că este destul de mult. Unii spun că situaţia ar fi şi mai grea dacă Rafa pleacă acum, dar nu cred. El nu a justificat toţi banii care au fost cheltuiţi în tot acest timp.

A câştigat două competiţii, dar acestea au fost cucerite de fapt de Steven Gerrard, care a cărat echipa în spate", a spus Souness, care a masi adăugat că formaţiei engleze îi va fi şi mai greu în urma accidentărilor lui Gerrard şi Fernando Torres.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează