INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TOTTENHAM - MACCABI HAIFA 7-2

TOTTENHAM - MACCABI HAIFA 7-2. Seară neagră pentru Bogdan Planic! Evoluție de coșmar la înfrângerea umilitoare cu Tottenham

Proaspăt transferat la Maccabi Haifa, Bogdan Planic (28 de ani) nu a reșit calificarea în grupele Europa League, fiind eliminat de Tottenham.
Proaspăt transferat la Maccabi Haifa, Bogdan Planic (28 de ani) nu a reșit calificarea în grupele Europa League, fiind eliminat de Tottenham.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 13:47 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 14:24

Proaspăt transferat la Maccabi Haifa, Bogdan Planic (28 de ani) nu a reușit calificarea în grupele Europa League, fiind eliminat de Tottenham. Echipa antrenată de Jose Mourinho a câștigat cu un scor categoric, 7-2.

Fostul fundaș al lui FCSB a fost integralist în meciul de la Londra, dar, probabil, nu va uita prea curând această seară. În minutul 90 al partidei, sârbul a provocat un penalty, după ce în prealabil fusese ridiculizat de către Dele Alli, care îi strecurase mingea printre picioare. Cu acest penalty, Tottenham a stabilit scorul final al partidei (7-2) și s-a calificat în grupele Europa League.

În conflict cu FCSB

Planic a plecat de la FCSB, după un conflict cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a amenințat cu suspendarea pe fundaș după ce acesta a refuzat să se mai prezinte la antrenamente pâna la expirarea contractului, transmițându-i că nu mai vrea să joace pentru roș-albaștrii.

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Faza serii în Europa League! Copenhaga, învinsă după un autogol ireal

VIDEO Curg laudele pentru CFR Cluj și Dan Petrescu: „Un model de urmat. E greu să-i doboare cineva cât timp el va fi acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează