INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORȚI

TRAGERE EUROPA LEAGUE // FCSB și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! CS Universitatea Craiova are cel mai dificil adversar

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 17:49

FCSB și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar al Europa League. În schimb, CS Universitatea Craiova va avea cel mai greu adversar, AEK Atena.

  • FCSB îi înfruntă în turul II pe armenii de la Alashkert. Dacă se califică, joacă mai departe cu Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy (Kazahstan).
  • Viitorul joacă în turul II cu Gent. Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria).
  • CS Universitatea înfruntă în turul II Honved (Ungaria). Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Atena (Grecia).
  • Dacă e eliminată de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Ligii, CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Europa League cu SP Tre Penne (San Marino) sau Suduva (Lituania).

FCSB, adversari accesibili

FCSB îi înfruntă în turul II preliminar pe armenii de la Alashkert. Manșa tur e joi, de la ora 20:00. Returul e la București, pe 1 august.

Dacă trece, vicecampioana României joacă mai departe cu Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy (Kazahstan). Cehii, locul 7 în sezonul precedent din Cehia și câștigători ai play-off-ului pentru locul de Europa League, sunt favoriți în fața kazahilor.

VIITORUL ar prelua statutul de cap de serie al lui Gent

Echipa lui Gică Hagi a profitat de statutul de cap de serie al belgienilor. Viitorul joacă prima manșă cu Gent joi, de la ora 21:30. Returul e la Ovidiu, pe 1 august. 

Dacă avansează în turul III, formația de la malul mării va avea adversari accesibili, pe ciprioții de la AEK Larnaca sau pe bulgarii de la Levski Sofia. AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului, a intrat direct în turul II al Europa League. Bulgarii de la Levski, câștigătoarea play-off-ului pentru Europa League din sezonul trecut al primei ligi din Bulgaria, a trecut în primul tur eliminar de slovacii de la Ruzomberok, 2-0 în ambele manșe.

CRAIOVA, cel mai greu adversar

CS Universitatea are cel mai greu culoar spre grupele Europa League. Oltenii îi înfruntă pe maghiarii de la Honved în turul secund preliminar, joi, de la ora 19:55. Returul e pe 1 august, pe arena „Ion Oblemenco”.

Gluma se îngroașă în turul III preliminar, acolo unde Craiova ar urma să dea piept cu grecii de la AEK Atena, campioana din urmă cu două sezoane din Grecia.

42.700.000 €este valoarea lotului lui AEK Atena conform transfermarkt.de

Vezi și:

CFR Cluj și- aflat posibila adversara din turul III al Ligii Campionilor » Se poate duela cu Celtic

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
corectu
corectu  •  23 Iulie 2019, 08:12

Norocul Stelei este coeficientul UEFA,realizat conform partici- parii in cupele europene.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Iulie 2019, 07:42

Noroc chior, ce mai! Doar că jurnalismul făcut pe genunchi cum ne făceam noi temele in toaletă in clasa a 4-a e la loc de cinste! Ce-i mai tăvăleam pe brazilieni la CM 94 in SUA dacă am fi fost în stare să trecem de suedezi! Dacă avea baba o roată era motocicletă cu ataș !

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Iulie 2019, 07:32
Postat de cneius pe 22 Iulie 2019, 18:13

"Viitorul a avut noroc la tragerea la sorți"...? A trecut Viitorul de Gent si noi nu stim ?

Un articol despre nimic! Ei ar putea scrie și cu cine ne-ar plăcea să cadă Viitorul in finală, dar mă gândesc că nu încape în ziar mai mult de un kilogram de guvizi! Apropos, trage *** în perioada asta la pescuitul la barcă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează