INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - HONVED 0-0 (3-1 LA PENALTY-URI)

U CRAIOVA - HONVED // Ungurii acuză după calificarea Craiovei: „Primul penalty trebuia repetat”

Mirko Pigliacelli // FOTO: Nemzeti +1   FOTO
Mirko Pigliacelli // FOTO: Nemzeti

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 12:58

U Craiova s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după ce a trecut la penalty-uri, 3-1, de Honved. Portarul italian al Craiovei, Mirko Pigliacelli, n-a stat pe linia porții la cea dintâi lovitură de departajare apărată, ceea ce contravine regulamentului!,  a comentat cotidianul Nemzetisport.

Maghiarii acuză nu doar scandalul din finalul prelungirilor de la Craiova, când o petardă a explodat lângă arbitrul Arnold Hunter, iar o brichetă l-a rănit, și cu toate astea meciul a fost dus la bun sfârșit. Cotidianul Nemzetisport consideră că și la executarea loviturilor de departajare s-au comis neregularități.

La cel dintâi penalty apărat, „portarul Pigliacelli nu era pe pe linia porții în momentul în care Kamber a șutat, deși, conform regulamentului, ar fi trebuit să aibă măcar un picior pe linie”, scrie ziarul amintit. Acesta critică lipsa de reacție a arbitrului de rezervă Jamie Robert Robinson „care ar fi trebuit să dicteze repetarea loviturii”.

 pigliacelli penalty

Citește și:

EXCLUSIV Reacția UEFA după incidentele de la Craiova - Honved: „Sigur va fi o investigație” » Oltenii ar putea avea spectatori la meciul cu AEK

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
raikkonen81
raikkonen81  •  02 August 2019, 22:02
Postat de danut1971 pe 02 August 2019, 18:32

fcsbeul rusinea romaniei merita sa aiba echipa in europa?

***. FCSB e semifinalista de cupa europeana.... fara tolomacu de olaroiu care a scos toti jucatorii de atac, a bagat fundasi si s-a aparat in 20 m...cam cum a facut bursucu cu astana, era chiar finalista...iar acum vreo 5 ani batea pe chelsea la bucuresti si se descurca onorabil in deplasare. Cea mai rusinoasa eliminare a fcsb-ului a fost cu ludogoret sau rapid viena. De unde *** apareti ba...toate aschimodiile. Ti-ai mai pus si 1971 langa nickname. Nici *** nu-i nascuta in 71.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  02 August 2019, 18:32
Postat de Dan Petnaise pe 02 August 2019, 16:48

Dar nici suporterii olteni nu merită să aibă echipă in Europa.

fcsbeul rusinea romaniei merita sa aiba echipa in europa?

danut1971
danut1971  •  02 August 2019, 18:31

alta minciuna si alt articol inventat de un gazetar fcsbist al gsp!fortza romania

Vezi toate comentariile (63)
Comentează