INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - HONVED 0-0 (3-1 LA PENALTY-URI)

U CRAIOVA - HONVED // EXCLUSIV Reacția UEFA după incidentele de la Craiova - Honved: „Sigur va fi o investigație” » Oltenii ar putea avea spectatori la meciul cu AEK

U Craiova - Honved // FOTO: Captură Look Plus
U Craiova - Honved // FOTO: Captură Look Plus

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 11:17

U Craiova s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după 3-1 la penalty-uri cu Honved. Partida a fost întreruptă în minutul 119, timp de 30 de minute, după ce o brichetă l-a lovit în cap pe arbitrul Arnold Hunter. Ulterior, meciul a continuat cu arbitrul de rezervă, Jamie Robinson pe teren. (Detalii AICI)

  • U Craiova va juca în turul III al preliminariilor Europa League cu AEK Atena, pe 8 și 15 august. Turul are loc în România
  • Grecii au terenul suspendat pentru două etape, din cauza incidentelor din sezonul trecut, cu Ajax.

UEFA va deschide o anchetă după incidentele de pe „Ion Oblemenco”, dar decizia s-ar putea lua după dubla cu AEK Atena, astfel că la meciul tur oltenii ar putea fani în tribune. Totuși, forul european ar putea urgenta ancheta, iar decizia să vină înainte de meciul tur cu grecii.

Contactați de GSP.RO, reprezentanții UEFA au declarat: „Așteptăm raportul observatorului ca să aflăm toate datele din România. Abia după aceea vom decide ce vom face. Nu putem compara acest meci cu cel dintre Sturm Graz și AEK Larnaca. Fiecare caz e judecat și decis în funcție de particularitățile lui. Nu putem spune cât de repede se va rezolva, dar sigur se va deschide o investigație”.

Meciul dintre Sturm Graz și AEK Larnaca la care au fost incidente asemănătoare cu cele de la meciul Craiovei (Detalii AICI) s-a jucat pe 9 august 2018, iar pe 17 august UEFA a desemnat un inspector pentru a se ocupa de caz. Decizia, un meci de pe teren propriu cu porțile închise, unul în probatoriu și o amendă de 30.000 de euro, a venit pe 2 noiembrie.

Citește și:

Honved, comunicat după incidentele de la meciul contra Craiovei: „Meciul trebuia încheiat! Jucătorii și arbitrul au fost în pericol, dar am fost de acord să continue”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
dansy
dansy  •  02 August 2019, 21:24
Postat de Ion Ion pe 02 August 2019, 12:28

Frică de eliminarea unei echipe mancatoare de bani publici? Cand la 30km de Craiova se moare ca nu ajunge ambulanta din lipsa resursei umane in sistemul sanitar? Sau din cauza noroiului? Sau ca mii de copii la satele de langa Craiova merg la wc in curte? Etc etc .. la ce sa imi fie frică?....

Bai ION ION esti prost sau esti prost???Ca nu mi-e clar! Pai Caracalul este la 60 de km de Craiova si este in alt judet.Appoi ce are *** cu prefectura??Despre ce bani publici vorbesti ???Craiova este finantata de particulari nu din bani publici.Cred ca habar nu ai sa faci diferenta ,confunzi termenii si sigur o faci din lipsa de stiinta adica din prostie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  02 August 2019, 21:18
Postat de circul_ghencea pe 02 August 2019, 15:06

Ce sa-ti mai zic? Raspunsul tău vorbeste de sine... :)))))))))))

Esti spalat la mansarda de Becali si de ziaristii de la GSP care vad brichete in capul arbitrului.

dansy
dansy  •  02 August 2019, 21:14
Postat de danut1971 pe 02 August 2019, 18:35

ha ha ha foarte bine!gigeii fcsbei mor de ciuda!fortza craiova!fortza romania!

Bravo Danut,desi esti dinamovist esti un om corect si te apreciez.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează