EUROPA LEAGUE    •   PAOK - CHELSEA 0-1

Un star de la Chelsea, mesaj de suflet pentru un român după duelul cu PAOK: "Mi-a zis să-i spun că îl iubește"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Vineri, 21 Septembrie

Chelsea s-a impus pe terenul lui PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, 1-0, în primul meci din grupele Europa League.După meci, brazilianul Willian, 30 de ani, cel care a marcat singurul gol al meciului, a vorbit despre importanța pe care Mircea Lucescu a avut-o în cariera sa.

"Am petrecut momente fantastice la Şahtior cu Mircea Lucescu. Am învăţat mult de la el și am câştigat trofee acolo. A fost plăcut să îi văd fiul în această seară. Domnul Lucescu a fost important pentru cariera mea. Am ajuns acolo când eram tânăr, la 18 ani. Am învăţat mult şi am căpătat experienţă în Ucraina. A fost bine pentru mine", a declarat Willian pentru TV Telekom Sport.

În 2007, când Willian avea 18 ani, Șahtiorul lui Mircea Lucescu îl cumpăra pe brazilian de la Corinthians, pentru 14 milioane de euro. În ianuarie 2013, Anzhi îl transfera pentru 35 de milioane de euro, iar 6 luni mai târziu ajungea la Chelsea pentru aceeași sumă.

"Willian e un jucător pe care tatăl meu l-a iubit foarte mult. Willian la rândul lui îl apreciază şi mi-a zis să îi spun tatălui meu că îl iubeşte. Este fotbal şi suntem adversari pe teren. El şi-a făcut treaba, aşa cum şi noi am încercat să o facem pe a noastră" Răzvan Lucescu

Vezi și: FOTO Imaginea serii în Europa League » Ce făcea președintele lui Chelsea în atmosfera incendiară de pe "Toumba"

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

cpt.ahab  •  21 Septembrie 2018, 11:10

I-auzi! Nu-s toți Aghahowa, Taribo West sau bobor fecesebist!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase