INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA, JOI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE Sfatul lui Gigi pentru Mache: "Decît să-ţi iei prostituate, mai bine îţi iei laptopul în cameră"

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 18:03

UPDATE ora 17:40 Răspunsul lui Gigi Becali la provocările apărute în presa bulgară n-a întîrziat să apară. Întrebat ce părere are vizavi de speculaţiile conform cărora oficialii Stelei şi-au asigurat serviciile unor prostituate la Sofia, finanţatorul Stelei a replicat, în direct la GSPTV:

"Prostii. Oricum, eu i-am zis lui Mache - Decît să-ţi iei prostituate, mai bine îţi iei laptopul şi stai cuminte singur în cameră" :)

*************************

Bulgarii apelează la orice tertip în încercarea de a schimba soarta calificării în grupe.

Nici nu a ajuns bine la Sofia delegaţia roş-albaştrilor că un ziar din ţara vecină a aruncat bomba: "Şefii echipei din România s-au arătat mai interesaţi de abilităţile bulgăroaicelor la pat decît de meciul în sine. Ei şi-au asigurat serviciile unor prostituate încă de la sosirea în Sofia!", au scris jurnaliştii bulgari de la Blitz. Presiunea lor e şi mai mare în încercarea de a destabiliza atmosfera de la Steaua: "Nu e prima dată cînd se întîmplă asta. În majoritatea deplasărilor din străinătate cineva de la clubul bucureştean se ocupă ca oficialii stelişti să aibă la hotel prostituate!".

Înainte de tur anunţau un blat
Situaţia de acum din presa bulgară seamănă la indigo cu ceea ce s-a întîmplat acum o săptămînă, înaintea partidei de la Cluj. Atunci, ziariştii de la Sofia anunţau: "Meciul va fi blat pentru pariuri. În Asia s-au pariat peste 250 de milioane de euro pe acest meci!".

"Au coborît prea mult nivelul. Nu ne pot destabiliza. E un atac murdar şi nu mai vreau să comentez. I-am bătut 2-0 asta e cel mai important!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (14)
iulian96alexx
iulian96alexx  •  25 August 2011, 20:15

Toate meciurile din Europa League Live aici in HD ! www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

malakian
malakian  •  25 August 2011, 18:07
Postat de alpin pe 25 August 2011, 07:55

Fetitzele au venit de la Bucuresti, cu acelasi avion! Fac parte din "programul de pregatire" al lui Dodel & Co!

m.a.-t.a. nu era printre fetitele din avion?

alextitel
alextitel  •  25 August 2011, 17:59

Romania este in pericol de a fi ocupata de Ungaria, Serbia si Polonia: http://erepublik.com/en/referrer/alextitel Trimiteti-mi mesaj in joc pentru mai multe informatii

Vezi toate comentariile (14)
Comentează