INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BATE BORISOV- ARSENAL, JOI, 20:00, TV TELEKOM 3, GSP

Veste uriaşă pentru Vlad Dragomir! » Decizia luată de Wenger înainte de meciul de Europa League

Vlad Dragomir, cel indicat de săgeată // FOTO: Reuters +2   FOTO
Vlad Dragomir, cel indicat de săgeată // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 15:07

După ce a fost transferat la Arsenal în vara lui 2015, Vlad Dragomir a primit o veste excelentă astăzi.

Mijlocaşul central de 18 ani a fost oprit pentru prima dată în lotul primei echipe, deşi s-a antrenat de mai multe ori sub comanda lui Arsene Wenger. Anunţul a fost făcut de Cătălin Sărmăşan, impresarul lui Vlad Dragomir.

Astfel, Dragomir va face parte din lotul lui Arsenal pentru meciul cu BATE Borisov, din grupele Europa League, iar astăzi s-a antrenat alături de lotul "tunarilor".

Partida BATE - Arsenal va avea loc joi, de la ora 20:00, la Borisov, şi va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe TV Telekom Sport 3.

Dragomir a fost cumpărat de Arsenal pentru 115.000 de euro de la ACS Poli Timişoara şi a avut evoluţii impresionante la echipele de juniori ale clubului londonez.

"Mie mi se cere să joc cam ce joacă şi Mesut Ozil la echipa mare, fiindcă evoluez pe postul lui. Îmi pun înregistrările cu el, trebuie să-l studiez şi să încerc să fac cât mai multe din ceea ce reuşeşte el. Cum pasează, cum gîndeşte fazele, cum îşi pune în valoare coechipierii. Pot să spun că am devenit specialist în Mesut Ozil"Vlad Dragomir pentru Gazeta Sporturilor, în ianuarie 2016

 

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  27 Septembrie 2017, 15:33

Una dintre sperantele fotbalului romanesc. La echipa de tineret mai sunt cateva, generatia care vine promite mult mai multe decat actuala, si asta 85% datorita lui Hagi si a academiei lui excelente.

nebeleizis
nebeleizis  •  27 Septembrie 2017, 15:27

Dragomir a fost cumpărat de Arsenal pentru 115.000 de euro de la Arsenal şi a avut evoluţii impresionante la echipele de juniori ale clubului londonez. :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează