EUROPA LEAGUE  ·  MALMÖ- BEȘIKTAȘ 2-0

VIDEO Clovnul cu mănuși a lovit din nou » Portarul care a îngropat-o pe Liverpool în finala Ligii a gafat incredibil în Europa League

Karius, în partida de aseară cu Malmo // FOTO: Reuters
Karius, în partida de aseară cu Malmo // FOTO: Reuters

Articol de — Vineri, 05 Octombrie 2018

Loris Karius, portarul împrumutat în Turcia de Liverpool, s-a făcut de râs, ratând o paradă facilă la o minge înaltă deviată de un coleg și care i-a intrat în plasă în partida pierdută de Beșiktaș pe terenul lui Malmo, 0-2. 

Și-a schimbat locul, însă nu și norocul. Loris Karius nu scapă de prostul obicei de a gafa nici în Turcia. Deja a ajuns la a doua greșeală care s-a transformat în gol pentru adversari.

Împrumutat pentru două sezoane de Liverpool, germanul a îngropat-o și pe Beșiktaș cu Malmö, fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Ligii. La fel cum o comisese grav chiar la debutul pentru echipa din Istanbul acum o lună, la un 1-1 cu Bursaspor!

La prins de fluturi

Portarul "vulturilor" avea de respins o minge banală, venită din centrarea lui Andreas Vindheim, dar deviată ușor de colegul Caner Erkin. A încercat să o boxeze peste transversală, numai că a sărit prost și n-a nimerit mingea, ci aerul! Așa a deschis Malmö scorul în minutul 53.

Loris nu s-a putut revanșa la penaltyul gazdelor, transformat tare și pe centrul porții de Rosenberg (76). Karius a greșit capital (de două ori) în finala Ligii, cu Real (1-3), și a dat vina pe Sergio Ramos, care l-a lovit și i-ar fi provocat o comoție. Acum nu mai are scuze. 

1.500.000 €net este salariul anual primit de Karius la Beșiktaș. Doar cu Kayseri n-a încasat gol din cele 6 partide în care a fost în poarta "vulturilor"

Citește și:  Răzvan Lucescu, după demonstrația de forță a lui PAOK din Europa League: "Asta a contat foarte mult"

Comentarii (6)

robby73  •  05 Octombrie 2018, 13:41

Dragi pescari (ca jurnalisti nu va pot numi), Voi ati vazut golul ? Ce poate face un portar la o situatie de genul asta ? Nimic !!!! Portari ca Oliver Kahn si Jens Lehmann au spus ca Karius nu putea face nimic la un astfel de sut sau centrare accident. Si eu cred ce spun portarii si nu ce spun pescari.

Liviu Petrila  •  05 Octombrie 2018, 12:40

Bizare comentarii... De ce clovn?

roadghost  •  05 Octombrie 2018, 12:32

Cei de la gsp nu au dreptul sa numeasca pe nimeni "clovn", pe absolut nimeni. Nici macar daca citeaza din alte surse.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off