INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BATE BORISOV - PAOK SALONIC 1-4

Răzvan Lucescu, după demonstrația de forță a lui PAOK din Europa League: "Asta a contat foarte mult"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:29

Răzvan Lucescu e mulțumit că PAOK a profitat de startul fantastic și de erorile gazdelor: ”Așa este fotbalul. Am controlat autoritar jocul și important e să ne păstrăm mentalitatea și dorința de victorie”

PAOK a rezolvat fulgerător joi, în doar 17 minute, meciul cu contracandidata la locul 2 în grupă. 4-1 cu BATE după o demonstrație de forță a liderului din Grecia, orchestrată de Jabá, "dublă" și assist la primul gol reușit de Prijovici.

"Ne-am bucurat de meci. Așa e fotbalul, trebuie să obții avantaje din situațiile oferite, iar noi am speculat momentele și am controlat autoritar. Echipa a jucat la un nivel foarte ridicat", a zis Răzvan Lucescu.

"I-am studiat bine"

Antrenorul român a lăudat atitudinea elevilor săi și unitatea grupului:

"Fiecare meci are importanța lui, dar a contat că ne-am păstrat mentalitatea și dorința de a juca fotbal și a învinge.

Toți trebuie să fie pregătiți, fie că unii intră mai puțin ori mai mult în teren, doar împreună ne putem atinge obiectivele. Acum am fost mult mai buni în fața unui adversar cu experiență și organizare, pe care l-am studiat însă foarte bine și l-am surprins".

"Am trecut printr-o serie de meciuri grele și aș prefera să trag concluzii doar după partida cu Apollon, pentru că fiecare obiectiv este important, iar situațiile de joc, diferite"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Ne așteptam ca PAOK să fie agresivă, dar nu-mi explic ce ni s-a întâmplat în prima jumătate de oră. Sunt vinovat și poate că ne-am respectat prea mult adversarul"
Alexei Bacha, antrenor BATE

90 de minute
a jucat Toșca, la al doilea meci ca titular pentru PAOK. Fusese integralist și cu Aris în Cupă și intrase 6 minute în finalul derbyului cu Olympiakos

9 luni
au trecut de când PAOK nu mai marcase 4 goluri într-un meci, de la 5-0 cu Levadiakos. A fost a treia victorie în ultimele 4 partide pentru echipa lui Luce jr

Vezi aici toate rezultatele de joi din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  05 Octombrie 2018, 15:49

BRAVO , LUCE Jr. Mult succes în continuare!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează