INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - FC SEVILLA 1-1

VIDEO Gluma lui Eugen Neagoe după CFR Cluj - FC Sevilla 1-1: „Gigi Becali să nu se mai plângă” :D

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 12:01

Eugen Neagoe (52 de ani) a fost prezent joi seara în studioul GSP Live, unde a analizat partida din „16-imile” Europa League dintre CFR Cluj și FC Sevilla, încheiată 1-1.

  • Returul va avea loc joi, 27 februarie, pe Stadionul „Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla, de la ora 22:05, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look.

Antrenorul care pe durata acestui sezon le-a pregătit pe Dinamo și Hermannstadt a fost dezamăgit de evoluția vedetelor de la FC Sevilla, care au reușit doar două șuturi cadrate pe durata întregului meci. Neagoe a glumit la finalul partidei, amintind de meciul CFR Cluj - FCSB 1-0, în care roș-albaștrii n-au avut șut pe poarta lui Arlauskis. 

Așa cum spuneam și înaintea meciului, Sevilla nu e o echipă fenomenală. Am spus că spaniolii vor avea meci greu aici. Ultimele jocuri ale lor din campionat n-au fost întâmplătoare și era foarte dificil ca echipa să aibă o evoluție formidabilă la Cluj. Acum câteva zile, n-au reușit să câștige cu ultima clasată, ba chiar au fost conduși și au egalat pe final (n.r - 2-2 vs Espanyol), cum s-a întâmplat și la Cluj. 

Sevilla a avut două șuturi pe poartă la Cluj, așa că Gigi Becali să nu se mai plângă că FCSB n-a avut niciun șut pe poartă la meciul cu CFR”, a spus Neagoe, la GSP Live.

3 șuturi pe poartăau fost în meciul CFR Cluj - FC Sevilla: două în contul spaniolilor și unul, din penalty, al echipei lui Dan Petrescu

Vezi și: 

VIDEO Gabi Mureșan, nemulțumit de abordarea lui Dan Petrescu: „Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar era altceva pe vremea mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Februarie 2020, 15:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  21 Februarie 2020, 14:22

pai tata,dan vasile nu e prazilian ca cartu sa bage autobaza pe linia porti si totusi o face zicand ca e original ! se nvarte in mormant nea titi teasca !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează